Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Akyokuş bölgesinde yapımını sürdürdüğü Akyokuş Kasrı inşaatı kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü de kanalizasyon alt yapı çalışmalarını tamamladı. 11 bin 500 metrekare alanda inşa edilen Akyokuş Kasrı’nın kanalizasyon bağlantı çalışmalarında muhtelif ebat ve çaplarda dayanıklı borular kullanıldı.
Reklam alanı
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılacak ve mimarisiyle şehrin siluetine etki edecek Akyokuş Kasrı tüm hızıyla yükseliyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yapımı devam eden Akyokuş Kasrı’nda kanalizasyon şebeke bağlantı çalışması gerçekleştirdi.
Konya’nın en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Akyokuş’taki inşaat çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen kanalizasyon bağlantı çalışmalarında muhtelif ebat ve çaplarda dayanıklı borular kullanıldı.
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yapımı devam eden Akyokuş Kasrı’nda kanalizasyon şebeke bağlantı çalışması gerçekleştirdi.
Konya’nın en önemli cazibe merkezlerinden biri olan Akyokuş’taki inşaat çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen kanalizasyon bağlantı çalışmalarında muhtelif ebat ve çaplarda dayanıklı borular kullanıldı.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
18
❤️
6
😊
14
😡
21
👎
28
😂
4
😢
1
😲
0
Toplam 92 tepki
Hayırlı olsun tamamda bunun yerine en azından metronun temelini ataydınız daha güzel olurdu.
Halkın sıcak yaz günlerinde oturup çimenlerin üzerinden Konya yı seyrederek serinleyeceği bir Akyokuş parkı bir varmış bir yokmuş koca beton kitlesiyle çok yazık edildi
eski hali daha güzel ve yeşildi manzara ve doğa olarak da sadeydi.O yapıyı oraya yapmanın betonlaşmanın kime ne faydası olacak normla vatandaş o kasrı kaç defa kullanacak yada yemek yiyebilecek? çay bahçesi de olmalı ayrıca!
Yahu kardesim paraları gömmeyin buralara.Fakir dar gelirli ailelere toki gibi kooperatif ev yapsın belediyeler.Hep zengine hizmet ediyorsunuz,fakirlerden de oy istiyorsunuz,bu kadar da olmaz ki.
Yazık
keyfi bir bina eleştiriyorum
Yorum Yap
Bakan Fidan'dan 16. Büyükelçiler Konferansı paylaşımı
Ana su isale hattı patladı, asfalt çöktü
Yolda milyonluk altın bulan çocuklardan örnek davranış
Trafikte suikast! 1 kişi öldü: 4 ilde 9 kişi gözaltına alındı
Konya'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Hamas: Kudüs'te yeni yerleşim birimi kurması İsrail'in uzun siciline işlenen yeni bir suç
Kız arkadaşı tarafından çalılıkların arasında ölü bulundu
Konya'da park halindeki otomobilde yangın çıktı
Konya’da 3 katlı binada yangın
Konya'da "Birlikte Gülen Çiftler Daha Uzun Yaşar" semineri düzenlendi
Bakan Tunç, hakim ve savcı yardımcılığı sınavına girecek adaylara başarılar diledi
Soykırımcı İsrail'den, Batı Şeria'da taş atan Filistinlileri öldürme emri
Haber Ara