Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Akşehir'de Onur Günü kutlandı

24 Ağustos Akşehir Onur Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Akşehir’de Onur Günü kutlandı
Akşehir Kaymakamı Ahmet Sait Kurnaz, Garnizon Komutanı Albay Tolga Yuvalı ve Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Akkaya, Polatlı Alagöz'den Akşehir'e taşınan Batı Cephesi Karargahı'nın, 9 aydan uzun süre ilçede kaldığını hatırlatarak, "İstiklal ve istikbal mücadelemizde önemli yeri olan Akşehir'imizde Onur Günü'müzün 99. yıldönümünü büyük bir heyecan ve mutlulukla kutluyoruz. Kutlu kurtuluş mücadelemizin en önemli stratejileri ve planları, Mustafa Kemal Atatürk tarafından şehrimizde yapılmıştır. 24 Ağustos 1922'de Batı Cephesi Karargahı'nı dualarla uğurlayan, 30 Ağustos Zaferi'nde de pay sahibi olan şehrimiz için bugün şeref günüdür." dedi.

Mehteran eşliğinde başlayan "Akşehir Üstünden Afyon'a Temsili Yürüyüşü", Batı Cephesi Karargahı Müzesi'nde sona erdi.

Müze ziyaret edilerek bölümler ve odalara ilişkin bilgi paylaşımının ardından, program sona erdi.

Büyük Taarruz Bisiklet Turu Akşehir etabı ile futbol turnuvası final karşılaşması ve kupa töreni, Akşehir protokolü, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Garnizon Komutanlığı önünden başlayan Büyük Taarruz Bisiklet Turu Akşehir etabı, Akşehir Şehitliği'nde sona erdi. Şehitlikte saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bisikletçiler, Afyonkarahisar'a doğru yola çıktı.

24 Ağustos Onur Günü Futbol Turnuvası'nın final karşılaşması ise Sanayi Spor Kompleksi sentetik sahasında oynandı.

8 kulübün U-12 takımlarının mücadele ettiği turnuvanın, tam bir dostluk maçı havasında oynanan finalinde Eskişehir İdmangücü Futbol Kulübü'nü mağlup etmeyi başaran Ilgın Gençler Birliği, birincilik kupasına uzanan takım oldu.

Etkinlikleri arasında yer alan atlı okçuluk gösterilerinde, etkinliğe katılan 3 kulüpten kadın, erkek ve minik sporcular izleyenlere atlı okçuluk şöleni yaşattı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English