DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Güncel

Aksaray'da düzenlenen Dünya İniş Kaykay ve Hız Kızağı Şampiyonası sona erdi

Eklenme: 10.10.2022 - 10:26

Dünya İniş Kaykay ve Hız Kızağı Şampiyonası, Hasan Dağı'nda 130 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Aksaray'da düzenlenen Dünya İniş Kaykay ve Hız Kızağı Şampiyonası sona erdi
Reklam alanı
Aksaray Valiliği ve Belediyesi koordinasyonunda Hasan Dağı'nda düzenlenen ve iki gün süren şampiyonada bugün, kadınlar ve erkekler kaykay ve hız kızağı final yarışmaları gerçekleştirildi.
Kadınlar hız kızağı kategorisinde birinci Julie Erz, ikinci Elchja Minne olurken kaykay kategorisinde ise birinci Grace Wong, ikinci Myrjam Weıssschu, üçüncü Jasmin Hanelraef oldu.
Erkekler hız kızağı kategorisinde birinciliği Kolby Parks, ikinciliği David Frega, üçüncülüğü Abdil Maduzan, kaykay kategorisinde birinciliği Yanis Markarıan, ikinciliği Gergore Schuab, üçüncülüğü Diego Panlelet elde etti. Yarışlar sonucu dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorum Yap