Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Çelik paylaşımında, ''“Kontrollü darbe” yalanının inandırıcılığının kalmadığını görenler, yeni yalan ve iftiralarıyla gündemi çarpıtmaya, 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar'' dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Kılıçdaroğlu’na tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz direnişini gölgelemek adına hamle gerçekleştirdiğini, bir dizi iftira atarak 15 Temmuz'da darbecilerin hedefinde olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a saldırdığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu'nun, 15 Temmuz hain darbe girişimini tek bir tweet ile geçiştirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir dizi paylaşımda bulunduğunu kaydeden Çelik, açıklamasına şöyle devam etti:

"Üstelik, FETÖ'yü gücendirmeyecek şekilde yazdı, 'milletimize kasteden hain terör örgütü'nün ismini zikredemedi! Öyle anlaşılıyor ki tankların yol vermesiyle darbe girişimini televizyon başında seyreden Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmak için yeni yollar arıyor. 'Kontrollü darbe' yalanının inandırıcılığının kalmadığını görenler, yeni yalan ve iftiralarıyla gündemi çarpıtmaya, 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. 15 Temmuz direnişinin yıl dönümünde FETÖ'yü tek satırla geçiştirip devletin başı olan Cumhurbaşkanı'mızı hedef almaları açık bir şekilde siyasi olarak konumlandıkları yeri gösteriyor. Avrupa'nın aşırı sağcılarındaki Erdoğan düşmanlığının temsilciliğini yapıyorlar."

''Türkiye, İsveç ve Finlandiya'ya taleplerini kabul ettirdi''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin şan ve şerefini dirayetle koruduğunu anlatan Çelik, uluslararası ilişkilerin, sözleşme ve müzakerelere göre yürütüldüğünü, Türkiye'nin müzakere masasında İsveç ve Finlandiya'ya taleplerini kabul ettirdiğini, hassasiyetlerini kayıt altına aldırdığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz'da dahi ismini zikretmekten çekindiği FETÖ'nün, Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde uluslararası bir metinde "terör örgütü" olarak kayıtlara geçtiğine dikkati çeken Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türkiye'nin hak ve menfaatleri konusunda ne kadar tavizsiz davrandığının, tüm tarafların bildiği bir gerçek olduğunu vurguladı.

''15 Temmuz direnişi bir kere daha gösterdi: Türkiye yenilmez."

Çelik, mevcut CHP yönetiminin, Türkiye'nin ulusal güvenliğini ilgilendiren konularda karnesinin kırık ve notunun da ortada olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"CHP yönetimi, Doğu Akdeniz'den Libya'ya, Suriye'den Karabağ'a kadar bir dizi meselede Türkiye'nin hasımlarının yanında konumlanmıştır. Bu haliyle CHP'nin 'ulusal güvenlik dersi' verme konusunda herhangi bir yeteneği ve kapasitesi yoktur. 15 Temmuz direnişinin yıl dönümünde Cumhurbaşkanı'mızı hedef alarak son derece sorumsuz ve siyasi açıdan ahlak dışı bir tutum sergilemişlerdir.

Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun görevi başındaki genç bir devlet görevlisini tehdit ediyor olması da utanç vericidir. Kılıçdaroğlu'nun küçümsemeye çalıştığı arkadaşımız yetenekli, ehliyetli ve görevinin bilincindedir. Görevini yapan birinin tehdit edilmesine asla izin vermeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti adına yürütülen tüm görüşmeler, devlet geleneklerimize ve diplomatik kurallara göre yapılmaktadır. Görev yapan arkadaşlarımız bu yüksek görev bilincine sahiptir. Belli odakların sürekli olarak belirli devlet görevlilerini hedef alması, 'helalleşme' çağrısının en ağır vesayet günlerinin 'hesaplaşma' amacını güttüğünü göstermektedir."

Meselenin İsveç ve Finlandiya olmadığını bildiklerini kaydeden Çelik, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Dertlerinin F-35 veya S-400 olmadığının pekala farkındayız. Ne tür kurnazlığa başvururlarsa başvursunlar, aziz milletimizin 15 Temmuz direnişini ve Cumhurbaşkanı'mızın o direnişe liderliğini itibarsızlaştıramayacaklar. Cumhurbaşkanı'mız her zeminde Türkiye Cumhuriyeti'nin şan ve şerefini korumaya devam ediyor. Dışarıdan ve içerden çok şey söylendi ama kazanan hep Türkiye oldu. 15 Temmuz direnişi bir kere daha gösterdi: Türkiye yenilmez."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 6
  • 5
  • 0
  • 6
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (3)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Sevdam Konyam
    2 yıl önce

    abd,de 11eylül olaylarını sorgulayan kara, soruşturma açılıyor. Ülkemizde, her tür nifakın, yalanın, fitnenin, yasal yaptırımları olmalı❗????

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • K4
    Konyalı 42
    2 yıl önce

    Ah gılıçdaroğlu fetocuları yerleştirdin. Devlet kadrolarındaki yüksek koltuklara. Başımıza bela ettin . Öve öve bitiremedin onları şımartın yav bu gılıçdaroğlu nun ettikleri nedir beeee...

    • Cevapla
    • Begen (2)
    • Begenme (1)
  • Avatar
    Sevdam Konyam
    2 yıl önce

    SANKİ fetö Erdoğan ile geldide ülkeye❗???? ERDOĞAN'I BU CONİ PİYONLARININ İNLERİNE GİRDİĞİ İÇİN, KURUMLARIMIZDAN TEMİZLEDİĞİ İÇİN TEBRİK EDİYOR, HAİNLERİ İDAM ETMEDİĞİ İÇİN ELEŞTİRİYORUM.

    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English