Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Konya mitingi gibi yüzbinlerce destekçisi ile yaptığı mitinglerin ardından İstanbulluların karşısına çıkıyor.
Reklam alanı
Atatürk Havalimanı'nda 16.00'da başlayacak büyük İstanbul mitingi öncesinde sabahın erken saatlerinde alana girişler başladı.
Miting alanı dolmaya başladı
Anadolu yakasından otobüs ve metroların yanı sıra feribot, vapur ve motorlarla alana doğru yola çıkan vatandaşlar akın akın Atatürk Havaalanı'na ilerliyor.
Maltepe'nin 5 katı
Muhalefetin dün Maltepe'de miting yaptığı alanın 5 katı büyüklüğündeki alan daha saat 13.00 itibarıyla hınca hınç dolmaya başladı.
Bir yandan girişler devam ederken bir yandan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen coşkulu kalabalık sloganlarla desteklerini ilan ediyor.
Miting alanı dolmaya başladıAnadolu yakasından otobüs ve metroların yanı sıra feribot, vapur ve motorlarla alana doğru yola çıkan vatandaşlar akın akın Atatürk Havaalanı'na ilerliyor.
Maltepe'nin 5 katıMuhalefetin dün Maltepe'de miting yaptığı alanın 5 katı büyüklüğündeki alan daha saat 13.00 itibarıyla hınca hınç dolmaya başladı.
Bir yandan girişler devam ederken bir yandan da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekleyen coşkulu kalabalık sloganlarla desteklerini ilan ediyor.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
61
❤️
30
😊
47
😡
46
👎
70
😂
22
😢
4
😲
2
Toplam 282 tepki
Bu seçimi istanbul konya kayseri erzurum samsun trabzon ağrı antalya ve batman belirleyecek diye düşünüyorum.
Bu maş uzatmalara kalmadan biter..
Yorum Yap
Parka gitmek için evden ayrılan çocuk her yerde aranıyor
Bakan Fidan: Gazze'de sürekli ihlal edilen bir ateşkesle karşı karşıyayız
Bakan Bayraktar: Türkiye'de her bir saatte yaklaşık 10 dönüm güneş tarlası kuruyoruz
Afyonkarahisar-Konya kara yolunda beton mikserine çarpan otomobil hurdaya döndü! Sürücü hayatını kaybetti
Otomobil patladı, feci şekilde can verdi
Akşam saatlerinde apartman yangını! 9 kişi hastaneye kaldırıldı
Bakan Memişoğlu yurt dışına giden hekim sayısını açıkladı
Konya’da otomobil refüje çıktı: 3 yaralı
Konya'da otomobil tıra çarptı! 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Konya'da dağda kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti
TBMM'de taciz soruşturması: Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı
12 yaşındaki ortaokul öğrencisine akran zorbalığı!