Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Konya Milletvekili Özer: Konya olarak rekor kırmayı hedefliyoruz

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Konya, Cumhur İttifakımıza en büyük desteği veren şehirlerin başında geldi. Yüzde 70'lerde oya sahip olduk. İnşallah 28 Mayıs'ta da Konya olarak rekor kırmayı hedefliyoruz” dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Özer: Konya olarak rekor kırmayı hedefliyoruz
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Selçuklu'da saha ziyaretlerinde bulundu.

Önce Hocacihan Mahallesi Semt Pazarı’nı ziyaret eden Özer, ardından Bosna Hersek Mahallesi’nde esnaf ziyareti yaptı. Hızlı bir şekilde yola devam ettiklerini söyleyen Mustafa Hakan Özer, “Pazarda esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir aradayız. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hamdolsun milletimiz 14 Mayıs'ta tercihini Cumhur İttifakı’ndan yana kullandı. Cumhurbaşkanlığı seçimini çok küçük bir farkla birinci turda bitiremedik. İkinci turda inşallah daha yüksek bir oy oranıyla hemşerilerimizin tercihiyle güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı seçeceğiz inşallah” dedi.

‘KONYA’MIZ BÜYÜK DESTEK VERDİ’
Konya’nın her zaman olduğu gibi bu seçimlerde de AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na en büyük desteği verdiğini dile getiren Özer, “Teveccüh gayet güzel. İnsanlar daha önce de söylediğimiz gibi hep yanımızdalar. Destek veriyorlar. Neler olup bittiğini görüyorlar. Sandığa gitme noktasında görüşümüzü söylüyoruz. Biz söylemeden hemşerilerimiz görev bilinci içerisinde sandığa gidip en güçlü şekilde Cumhurbaşkanımızı destekleyeceklerini ifade ediyorlar. Bütün hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Konya, Cumhur İttifakı’mıza en büyük desteği veren şehirlerin başında geldi. Cumhur İttifakı penceresinden baktığımızda 12 milletvekili çıkardık. Yüzde 70'lerde oya sahip olduk. İnşallah 28 Mayıs'ta da Konya olarak rekor kırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

SANDIĞA GİTME ÇAĞRISI
28 Mayıs seçimlerinde daha yüksek bir sandık katılımı beklediklerini söyleyen Mustafa Hakan Özer, “Tarihin en yüksek katılımlı seçimlerinden bir tanesi olmasına rağmen vatandaşlarımızın bir kısmı sandığa gitmedi. Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız bu günlerde önümüzdeki zaman diliminin belirleyicisi olarak onlar da bulunsunlar. Bu ülkenin geleceğine katkıda bulunsunlar. Güçlü bir şekilde inşallah hayallerimizin gerçekleştiği günlere onların desteğiyle ulaşalım” ifadelerini kullandı.

‘GELECEĞİMİZİ GENÇLERLE HAZIRLAYACAĞIZ’
Türkiye'nin büyük geleceğini gençlerle birlikte hazırlamak istediklerini dile getiren Mustafa Hakan Özer, “AK Parti, gençlere en çok önem veren siyasi partidir. Seçilme yaşını da 18'e indiren bir siyasi oluşumuz. Bunlar Cumhurbaşkanımızın takdiriyle oluyor. 28 Mayıs seçimlerinde 50 bin yeni seçmen daha oy kullanacak. Onların ilk tercihi çok önemli. Gençlere bu tercihi veren, ülkemizin geleceğini belirleyecek olan bu seçimde Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmalarını arzu ediyoruz. İnşallah büyük geleceğimizi onlarla birlikte hazırlayacağız. Onlara da güzel bir geleceği sunacağız” dedi.

‘EN İYİ HİZMETİN GAYRETİNDE OLACAĞIM’
14 Mayıs seçimlerinde AK Parti Konya Milletvekili seçilen Mustafa Hakan Özer, “Nasıl bir göreve talip olduğumu ve taşımam gereken sorumlulukların farkındayım. İnşallah 28 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın açık ara farkla kazandığı seçimden sonra hem ülkemize hem de şehrimize en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağım. Tüm hemşerilerimize, vatandaşlarımıza ilk turda gösterdikleri teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 12
  • 6
  • 1
  • 7
  • 2
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English