Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı: CHP, ABD’nin Türkiye vizyon belgesini açıkladı!

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Ticaret Bakanlığı bütçesi üzerine TBMM’de konuştu. CHP’nin vizyon belgesi programına dikkat çeken Özboyacı, ‘‘Geçtiğimiz günlerde CHP, İstanbul’da düzenlediği bir programda, adeta ABD’nin Türkiye vizyonu belgesini açıkladı. Güya Şampiyonlar Ligi ekibiymiş, Ronaldoymuş, Messiymiş. Ronaldo ve Messi Türkiye ekonomisinden ne kadar haberdarsa bu ekip de ancak o kadar haberdar’’ dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Özboyacı: CHP, ABD’nin Türkiye vizyon belgesini açıkladı!
AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu görüşmelerinde Ticaret Bakanlığı bütçesi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde konuştu. 

Özboyacı, “Yıllardır bozuk plak gibi bu kürsüden veda bütçeniz, son bütçe hazırlayışınız diyerek hem kendinizi kandırdınız hem de milletin iradesiyle 21 yıldır iktidar olan partimizi bu sözlerle yıldıracağınızı sandınız.  Rabbimize hamdolsun, biz Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl bütçesini oluşturmak üzere yine dimdik buradayız ve İnşallah, 2023 yılının sonunda da bütçe hazırlamak için yine burada olacağız” dedi. 

Özboyacı, Genel Kurul konuşmasında, Türkiye’ye karşı yapılmak istenen ekonomik operasyonlara rağmen; yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı kendi ekonomik formülünü hayata geçirmekte ve on yıllardır aşılamayan kronik problemleri kalıcı şekilde gidermek için kararlılıkla bu yolda yürüyeceklerine dikkat çekti.

CHP’NİN DÜZENLEDİĞİ ABD’NİN TÜRKİYE VİZYONU BELGESİ

Selman Özboyacı; “Geçtiğimiz günlerde CHP, İstanbul’da düzenlediği bir programda, adeta ABD’nin Türkiye vizyonu belgesini açıkladı. Güya Şampiyonlar Ligi ekibiymiş, Ronaldoymuş Messiymiş. Ronaldo ve Messi Türkiye ekonomisinden ne kadar haberdarsa bu ekip de ancak o kadar haberdar. Ekonomi kadrosunda da yabancı sınırı olsa, sahaya çıkaracak adamınız yok, bunu da görmüş olduk. Elinizde kala kala bir tek 2001 krizinin IMF Türkiye müsteşarı kalıyor” dedi.

E-TİCARET KANUNU HATIRLATMASI

TBMM kürsüsünde CHP vekillerini işaret eden Özboyacı; ‘‘Chicago Üniversitesinden de olsa, yerli kontenjanına dahil edebileceğimiz Ufuk Akçiğit, yapmış olduğu sunumun içinde, e-ticaret konusu ile ilgili ülkemizin acilen regülasyonlar geliştirmesi gerektiğini söylüyor. Siz de bunu kafanızı sallayarak dinliyorsunuz. Yahu daha 4-5 ay önce bu meclisten e-ticaret kanununu sizin de desteğinizle çıkarmadık mı? Rekabetle ilgili tam da sunumda bahsedilen konuları çözüme kavuşturmadık mı? Grup Başkanvekiliniz e-ticaret kanunu, namuslu, yerli, kaliteli, emperyalizme ve tekellere savaş açan milli bir kanun. Helal olsun Ticaret Bakanına” demedi mi? Ya sayın milletvekilleri, sunuma para verdiniz diye her söylenene kafa sallamanıza gerek var mı? Desenize bu yapıldı zaten.” 

‘BAŞKALARININ KURDUĞU PLANLARI UYGULAYACAK BİR TÜRKİYE YOK’

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılının bütçesinin görüşüldüğünü hatırlatan Selman Özboyacı, ‘‘Geçtiğimiz yüzyılda, CHP zihniyetinin de yoğun gayretleriyle, bu devlete, bu millete, yabancıların Türkiye’ye dair planlarını yaşattılar. Hamdolsun, 2002’de, Anadolu ihtilali gerçekleşti ve millet yeniden yönetime el koydu. CHP uslanmamış olacak ki, önümüzdeki yüzyıl için de ABD’nin, IMF’nin, AB’nin Türkiye vizyonunu matah bir şey gibi milletimize sunuyor. Artık o günler geçti. Başkalarının bizim için kurduğu planları, içerideki maşaları aracılığıyla uygulatacakları bir Türkiye artık yok. Buralar şöyle bir ülke olsun diye uzaklardan kurulan planları “tabii efendim” diyerek uygulamaya koyacak bir Türkiye yok. Bu toprakları bilmeyen, milletimizi tanımayan, anlattıklarını ancak kulaklıktaki çeviriyle anlayabildiği yabancıları büyük bir eziklik ve hayranlıkla izleyen bir Türkiye yok. Çünkü 20 yıldır Türkiye’nin başında Recep Tayyip Erdoğan var.  Allah’ın izniyle, başkalarının Türkiye vizyonunu değil, dünyada yükselen Türkiye’nin yüzyılını yaşayacağız. Bu milletin size kaybettirecek bir yüzyılı daha yok. Türkiye Yüzyılı başlıyor. Yarın değil, hemen şimdi’’ diyerek sözlerini tamamladı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 8
  • 5
  • 0
  • 5
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English