DOLAR : 43,09₺
EURO : 50,73₺
STERLİN : 58,37₺
GRAM : 6.337,59₺
ÇEYREK : 10.416,48₺
CUMHURİYET : 41.334,34₺
Güncel

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem depremzedeleri ziyaret etti

Eklenme: 20.02.2023 - 16:14

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesinden Konya'nın Yunak ilçesine getirilen depremzedeleri ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem depremzedeleri ziyaret etti
Reklam alanı
Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı Yunak’a gelen afetzedelere ziyaretler devam ediyor.

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Yunak Belediye Başkanı Ali Konak ve beraberindeki heyetle, ilçeye gelen depremzede aileleri kaldıkları yerlerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Erdem, Belediye Başkanı Başkan Ali Konak'tan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, yakınlarını kaybeden afetzedelere bir istekleri olup olmadığını sordu.

Depremin ardından ülke olarak büyük bir dayanışma örneği gösterildiğine işaret eden Erdem, "Hep birlikte, bir ve beraber olarak bu acıların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Tüm depremzedeler bizlere emanettir. Yaşadıkları acıları hafifletmek birinci görevimiz. Her birinin hikayesi farklı olsa da yaşadığı acı ortak. Bu acıyı en derinden paylaşıyoruz. Böyle bir dönemde dayanışmanın önemini çok iyi biliyoruz." diye konuştu.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 1
😡 4
👎 6
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 12 tepki

Yorum Yap