Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Konya adayı Muhammed Zeren: Cumhurbaşkanımız dünyaya mesaj verecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs Salı günü Konya'ya yapacağı mitinge herkesi davet eden 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, "Bütün hemşerilerimiz o günü dört gözle bekliyor. İnşallah Cumhurbaşkanımız Konya'dan; önce Türkiye'ye sonra da tüm dünyaya çok güçlü bir mesaj verecek” dedi.

AK Parti Konya adayı Muhammed Zeren: Cumhurbaşkanımız dünyaya mesaj verecek
28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Muhammed Zeren, seçim çalışmaları kapsamında Bozkır ilçesinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Gittikleri her yerde yoğun bir destekle karşılaştıklarını söyleyen Muhammed Zeren,  "Bozkır bizim en çok özendiğimiz, destek verdiğimiz, gayret içerisinde olduğumuz ilçelerimizden bir tanesidir. Ben de aslen Bozkırlıyım. Hemşerilerimizle bir ve beraber oluyoruz. Dertlerini dinliyoruz. Gittiğimiz yerlerde biz zaten tam destek veriyoruz, gelmenize gerek yok diyorlar. Ama biz her yere gideceğiz. Herkesin dertlerini dinleyeceğiz. Bize oy verenlerin de vermeyenlerin de temsilcisi olacağız inşallah. O bakımdan bizlere destekleri ne kadar yüksek olursa olsun bütün hemşerilerimizle görüşmeye özen gösteriyoruz” dedi.

'GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ'
Muhammed Zeren, "Hemşehri olmamız hasebiyle buraya gelmemizden ötürü Bozkırlılarımızın mutlulukları yüksek. Burada aynı zamanda bir milletvekilimiz daha var. Ziya Altunyıldız Bey'in de ilçemize, bölgemize çok ciddi emekleri var. İnşallah hem Ziya Vekilimiz hem biz bölgemizin kalkınması adına gece gündüz demeden durmadan koşturacağız, çalışacağız” diye konuştu.

'TÜM DÜNYAYA ÇOK GÜÇLÜ BİR MESAJ VERECEĞİZ'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Salı günü gerçekleştireceği Konya mitingine herkesi davet eden Muhammed Zeren,  "Cumhurbaşkanımıza olan teveccüh zaten hat safhada. Umreden gelen hemşerilerimizle görüştük, hayırlı mübarek olsun dedik. Orada da 7/24 dua ettiklerini söylüyorlar. Buradaki ağabeylerimizin, ablalarımızın hepsi özellikle Cumhurbaşkanımıza hususi manada dua ediyorlar. Malumunuz 2 Mayıs Salı günü Kılıçarslan meydanında bir mitingimiz olacak. Bütün hemşehrilerimiz de o günü dört gözle bekliyor. İnşallah Konya'dan; önce Türkiye'ye sonra da tüm dünyaya çok güçlü bir mesaj verecek” ifadelerini kullandı. 
'KONYA'MIZ AK PARTİ'NİN KALESİDİR'
Konya'nın AK Parti'nin kalesi olduğunu belirten Muhammed Zeren, "Konya her daim Cumhurbaşkanımıza en çok desteği veren illerden bir tanesi olmuştur. Konya'mız AK Parti'nin kalesidir. Salı günü yapacağımız mitingimize çok yüksek bir katılım bekliyorum. Cumhurbaşkanımız ufak bir mide rahatsızlığı geçirdi. Avrupa'daki bütün art niyetli gazeteler Tayyip Erdoğan kalp krizi geçirdi diye manşet attılar. Tabi yurt içinde de bazı olumsuz, ahlaka sığmayan yorumlar oldu. Cumhurbaşkanımız dimdik ayakta, sapasağlam Elhamdülillah yerinde. İnşallah Salı günü de meydana gelen herkes kendisini görebilecek” dedi.

'MUHALEFET BİR RÜYANIN İÇERİSİNDE'
Muhalefetin rüyada olduğunu dile getiren Muhammed Zeren, "Cumhurbaşkanımızın vereceği mesajlar Konya'mız için, Türkiye'miz için çok kıymetli. Burada şunu anlamak gerekiyor. Maalesef muhalefet bir rüyanın içerisinde. Gönül isterdi ki Cumhurbaşkanımızın dişine göre bir muhalefet olsun. Rabbim nasip etmedi. Bir partinin genel başkanı olan arkadaş, bir canlı yayında Erdoğan'ın karşısında tuvalet terliği olsa oy veririm diyor. Bu siyasal üsluba yakışmıyor. Ayrıca o arkadaşın siyasal kalibresine yakışmayan bir şey. Muhalefetin içinde bulunduğu rüyadan uyandırmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
'CEZALARINI MİLLETİMİZ SANDIKTA VERECEKTİR'
Muhalefetin cezasını milletin sandıkta vereceğini söyleyen Muhammed Zeren, "Muhalefet, farklı bir motivasyonla seçime gidiyor. Cumhurbaşkanımız inşallah çok güçlü bir destekle 14 Mayıs akşamı tekrar Cumhurbaşkanı olduğunda yaşayacakları hayal kırıklığı çok büyük olacak. Onları birinin çimdikleyip uyandırması gerekiyor. Bakıyorsunuz milliyetçi görünen başka partinin Cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarından Sayın Mansur Yavaş düne kadar Kandil'den açıklama geliyor, biz oy kaybedelim diye yapıyorlar diyordu. Yine kendisi, Meral Hanım ve ben olduğumuz sürece Kandil'e asla yüz vermeyeceğiz diyordu. Daha sonra çıktığı televizyon yayınında HDP mecliste olmalı, belki de meclise gelip silah bırakacaklar dedi. Tabi ki bu yapılan ikili söylemlerin cezasını milletimiz sandıkta verecektir” diye konuştu.
'SEÇİMLERİN HERHANGİ BİR KAZASI YOK'
14 Mayıs'ta yapılacak seçimde dikkatli olmak gerektiğini ve bunun bir kazasının olmadığını belirten Muhammed Zeren, "Milliyetçi geçinenlerle, gerçekten bu vatanı, milleti, bayrağı seven insanlar arasında bir seçim olacak. Biz kimseye herhangi bir özerklik vaat etmiyoruz. Karşı taraf bölgesel özerklik vaat ediyor. Biz Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bu vatanın birlik ve bütünlüğünü destekleme noktasında gayret edeceğiz. Buradan da vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Elbette karşı tarafa gönül veren, onlara oy vermek isteyen vatandaşlarımız muhakkak vardır. Herkesin görüşüne saygı duyuyoruz. Fakat bu söylemleri de iyi takip etmeleri gerektiğini, seçimlerin herhangi bir kazasının olmadığını belirtmek de gerekiyor." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 32
  • 21
  • 1
  • 21
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • A
    Ahmet
    363 gün önce

    Muhammed bey gerçekten çok gayretli bir vekil adayı ,inşallah son sıralarda olmazda seçilebilir

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (8)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English