Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'dan 3 Kasım açıklaması

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 3 Kasım 2002 seçimleri ile Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını ifade ederek, ülkede 19 yıl içerisinde her alanda büyük gelişmelerin yaşandığını belirtti.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan 3 Kasım açıklaması
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 3 Kasım 2002 seçimleri ile Türkiye’de yeni bir dönemin başladığını ifade ederek, ülkede 19 yıl içerisinde her alanda büyük gelişmelerin yaşandığını belirtti.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, 3 Kasım 2002 seçimlerinin 19. yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. 2002 yılında yapılan Türkiye Genel Seçimleri’nin ülkemiz siyasi tarihinde bir milat olduğuna vurgu yapan Başkan Angı, “14 Ağustos 2001 tarihinde halkımızla buluşan partimiz, kuruluşundan bir yıl sonra girdiği 3 Kasım 2002 seçimlerinde yüzde 34.3’lük oy oranı ve 363 milletvekiliyle milletimizin büyük desteğini alarak tek başına iktidar olmayı başarmıştır. Partimiz, 2002 seçimlerinden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin üyelik sayısının yaklaşık yüzde 66'sını alarak liste usulü çoğunluk sisteminin uygulandığı 1950'li yıllardan sonra meclisteki en büyük temsil gücünü elde eden siyasi parti olmuştur. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek mazlumların ve mağdurların umudu olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde girdiği tüm seçimleri kazanan AK Partimiz, katıldığı 6 seçimden de tek başına iktidar olarak çıkmayı başarmıştır. Bu sonuçla aziz milletimiz ülkemizdeki kötü gidişe dur demiş, aydınlık geleceklere yeni bir sayfa açmıştır” dedi.

‘KONYAMIZ İLK GÜNDEN İTİBAREN  SAHİP ÇIKTI VE DESTEĞİNİ HEP ARTIRDI’
AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin her alanda büyük gelişme yaşadığına değinen Başkan Angı, “19 yıl içerisinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yapılamaz denilen tüm projeler bir bir hayata geçirilmiş ve Türkiye’nin gücü tüm dünyaya ispatlanmıştır. Gelinen noktada sanayiden teknolojiye, tarımdan ticarete, eğitimden ulaşım ve altyapıya, sağlıktan turizme kadar pek çok sektörde büyük bir ivme yakalayan ülkemiz, dünyada önemli bir konuma gelmiştir. Aziz şehrimiz Konya’mız da kurulduğu günden bu yana partimize desteğini hep artırmış, yüksek oy oranları ile Türkiye genelinde her zaman ilk sıralarda yer almıştır. Şimdi ise önümüzde 2023 seçimleri var. AK davanın AK kadroları olarak ilk günkü heyecanla önümüzdeki seçimlere hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 2023 hedeflerimize, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye için gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sürdürdüğümüz bu kutlu yürüyüşümüzde bizlerle birlikte olan tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 5
  • 35
  • 17
  • 6
  • 25
  • 5
  • 6
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Şahin
    2 yıl önce

    3 Kasım da başlayan 19 yıldır fakirin işcinin çifçinin modern köleleştiği ülke nufusunun %90 nın %10 hırsız tayfasına çalıştığı bir sömürge düzenidir

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English