Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti, İstanbul'da "Artı-1 Üye" kampanyasını başlattı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: "Bugün itibari ile tüm çabamız, gayretimiz, seçimleri büyük bir rekor kırarak kazanmak, bugüne kadarki en büyük farkı oluşturmaktır"

Anadolu Ajansı haberine göre;

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, YouTube üzerinden canlı yayınlanan "Çevrimiçi İstanbul" programında "Türkiye'nin En Büyük Ailesi Seninle Güzel" konseptiyle üye sayısı 2 milyonu aşan İstanbul'da "Artı-1 Üye" kampanyasını başlattı.


AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşkilatlara "Artı-1 Üye" talimatı üzerine Kabaktepe, İstanbul'daki çalışmalarına başladı.


İl Başkanlığının resmi YouTube kanalından "Çevrimiçi İstanbul" canlı yayın programını gerçekleştiren Kabaktepe, "Türkiye'nin En Büyük Ailesi Seninle Güzel" konseptiyle üye sayısı 2 milyonu aşan İstanbul'da, tüm teşkilat mensuplarına "Artı-1 Üye" çağrısında bulundu.


AK Parti'nin İstanbul'da 2 milyonu aşkın üyesinin olduğunu vurgulayan Kabaktepe, şunları kaydetti:


"Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bütün teşkilat mensuplarımıza 'Artı-1 Üye' talimatı vermiştir. Bütün dünyada AK Partimize üye olan kardeşlerimizin en az 1 üye yapmasını uygun görmüşler, bu hususta emir salık vermişlerdir. Bu noktadan sonra bizlere düşen sadece bu emri yerine getirmek değil, bu emirden hareketle maksimum sayıda üye yapmaktır. Bütün gücümüzü, bütün enerjimizi ortaya koyarak, üye sayımızı en kısa sürede, var olanın en az iki katına çıkarmak için gayret göstermektir."


- "Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven tam"


"Yüz Yüze 100 Gün" kampanyası kapsamında 12 haftadır İstanbul'u mahalle mahalle, sokak sokak arşınladıklarını belirten Kabaktepe, şöyle devam etti:


"Hemen hemen her gün birçok nokta da İstanbullularla buluşan bir kardeşiniz olarak şunu ifade etmek istiyorum ki; sokak Recep Tayyip Erdoğan'a güveniyor. Sokak, küresel buhranın yaşandığı bir dönemde tek umudun Cumhurbaşkanımızın liderliği olduğunu çok iyi biliyor. AK Parti'li olsun, olmasın her bir vatandaşımız, ülkemizin ve milletimizin, güçlü duruşunun yegane imkanının Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinden olduğunu ifade ediyor ve bunu destekliyor. Bu yüzden, sahada çektiğim fotoğraf, sokaktan aldığım güç ve İstanbulluların, liderimiz adına oluşturduğu sinerji ile diyorum ki artık 2023 zaferini değil, zaferi taçlandıracağımız rekoru konuşmamız gerekiyor. Evet, zaferi taçlandırmanın yolu kazanmak değil, mümkün olan en büyük fark ile kazanmaktır. Bugün itibari ile tüm çabamız, gayretimiz, seçimleri büyük bir rekor kırarak kazanmak, bugüne kadarki en büyük farkı oluşturmaktır."


- "Sandık Erdoğan Diyor" programı


AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, konuşmanın son bölümünde sandık güvenliği ile ilgili yapılan çalışmaları anlattı.


Milletin kullandığı her bir oyun adresini bulması için sandık güvenliğine ehemmiyet verdiklerini vurgulayan Kabaktepe, Olimpiyat Stadı'nda "Sandık Erdoğan Diyor" programı yapacaklarını açıkladı.


Kabaktepe, tüm sandık görevlileri ve 100 bini aşkın teşkilat mensubuyla gelecek ay gerçekleştirilmesi planlanan programa herkesi davet ettiğini belirtti.



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English