Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2024 Personel Alımı Sonuçları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8.000 yeni personel alacak. Atamalar, KPSS B grubu puanıyla ve bayram öncesi yapılacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Personel Alımı Sonuçları sorgulama…

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2024 Personel Alımı Sonuçları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda çalışmak üzere bekleyen adaylara, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'tan sevindirici haber geldi. İlgili duyuruya göre, atamalar Ramazan Bayramı öncesinde gerçekleştirilecek. Adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B grubu puan sıralaması esas alınarak işe alınacaklar ve bu süreçte ek bir yazılı veya sözlü sınava tabi tutulmayacaklar. Atanacak toplam personel sayısı 8.000 olarak belirlendi.

BAŞVURU VE ALIM SÜRECİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin süreç, geniş bir aday kitlesi tarafından merakla takip ediliyor. Bakanlık, 5.000 kişilik personel alımı yapacağını ilan etmiş ve adaylardan 21 Şubat - 11 Mart 2024 tarihleri arasında başvurularını almıştı. Ancak, son açıklamalarda alınacak personel sayısının 8.000 olarak güncellendiği belirtiliyor.

SOSYAL MEDYADAN DUYURULAN KADRO MÜJDESİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Önceden ilan ettiğimiz ve adayların başvurularını aldığımız 8.000 personel alımını bayram öncesinde tamamlayacağımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Yeni katılacak ekip arkadaşlarımızı aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz ve bu atamaların hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

RESMİ GAZETE'DE YAYINLANAN DETAYLAR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan personel alım duyurusu Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan bilgilere göre, Bakanlık bünyesinde çalışacak 8.000 yeni personelin, KPSS B grubu puan sıralamasına göre belirleneceği ve herhangi bir yazılı veya sözlü sınava tabi tutulmayacağı açıklandı.

SONUÇLAR VE DUYURULAR NASIL TAKİP EDİLECEK?

Adaylar, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanacak sonuçlar ve duyuruları takip edebilecekler. Bu süreçte, başvuruda bulunan ve puan sıralamasında üst sıralarda yer alan 8.000 aday, bayram öncesi sevinçli bir haber alarak yeni görevlerine başlama fırsatı bulacaklar.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English