DOLAR : 42,81₺
EURO : 50,12₺
STERLİN : 57,43₺
GRAM : 5.996,48₺
ÇEYREK : 9.861,44₺
CUMHURİYET : 39.127,68₺
Güncel

Ahmet Arıcı KTO Meclis Başkanı oldu

Eklenme: 19.05.2013 - 22:12

Konya Ticaret Odası'nın yeni meclis başkanı Ahmet Arıcı oldu.

Ahmet Arıcı KTO Meclis Başkanı oldu
Reklam alanı

Konya Ticaret Odası'nda yeni dönem....

Geçtiğimiz hafta yapılan Meslek Komitesi seçimlerinin ardından Konya Ticaret Odası Meclisi ilk kez toplandı. Oda yönetimi ile TOBB delegelerinin belirlenmesinin ardından Meclis Başkanlığı için seçim yapıldı. Konya Ticaret Odası Meclis Başkanlığına Ahmet Arıcı seçildi. Başkan Yardımcılıklarına ise İbrahim Ümit ile Servet Kahveci getirildi. Diğer taraftan Meclis Katipleri Fahri Eken, İhsan Koçak ve Mehmet Çiğdem oldu.

Konya Ticaret Odası Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Arıcı, teşekkür konuşması yaptı.

Arıcı, konuşmasında şu ifadeler yer verdi;

''Beklide Türkiye’nin en uyumlu, en demokratik , birlik ve beraberlik içinde, parmakla gösterilen en güzel seçimini Konya ticaret odamız ve üyeleri gerçekleştirdi. Öncelikle kardeşlik hassasiyeti içinde yapılan bu seçimlerin başta odamıza , Konyamıza ülkemize ve tüm iş dünyamıza hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bugün burada kendi içimizde bir seçim gerçekleştirdik. Ben biliyorum ki, tek tek tüm meclis üyelerimiz burada meclis başkanlığı yapabilecek yeterlilikte ve donanımdadır. Ancak sizlerin iradesi ve tercihi  bizim bu göreve gelmemiz yönünde tezahür etti. Yükümüzü ve sorumluluğumuzu arttıran bu teveccühünüze ve şahsıma gösterdiğiniz büyük ilgiye  gönülden teşekkür ediyorum. Cenabı Hak kıymetli tercihlerinizden  dolayı siz meclis üyelerimizi, geldiğimiz yeni görev ve sorumluluğumuzdan dolayı da bizleri utandırmasın.

Konuşmama son vermeden önce, bir kez daha şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyor, birlikte Konya olduğumuzu ve yine  birlikte ticaret odamıza hizmet edeceğimizi ifade ediyor, en kalbi saygılarımı, sevgilerimi ve şükranlarımı sunuyorum.'' .

konhaber.com

 

.

 


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap