DOLAR : 42,97₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,15₺
GRAM : 6.282,84₺
ÇEYREK : 10.321,68₺
CUMHURİYET : 40.957,42₺
Güncel

Adana'da kundaklandığı öne sürülen restoran kullanılamaz hale geldi

Eklenme: 10.12.2022 - 02:12

Reklam alanı

ADANA (AA) - Adana'nın Pozantı ilçesinde kundaklandığı iddia edilen restoran kullanılamaz hale geldi.


Alınan bilgiye göre, Alpu Mahallesi'ndeki restoranda yangın çıktığı ihbarı üzerine, Adana Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.


Ekiplerce söndürülen yangında, iş yeri kullanılamaz hale geldi.


Polis ekipleri, kundaklama olabileceği şüphesiyle olaya ilişkin soruşturma başlattı.


Öte yandan, bu restoranda 29 Kasım'da müşteri Günay Karanfildağ ile işletme sahibi E.K. ve babası S.K. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ruhsatsız pompalı av tüfeğiyle Karanfildağ'ı öldüren E.K. tutuklanmış, S.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap