Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

ABD'nin B-2 bombardıman uçakları Guam Adası'na doğru hareket etti

ABD'ye ait B-2 tipi gizli bombardıman uçaklarının Guam Adası’na doğru havalandığı bildirildi.

ABD’nin B-2 bombardıman uçakları Guam Adası’na doğru hareket etti

ABD medyasında yer alan haberlere göre, ABD Hava Kuvvetleri’nin gizli bombardıman filosuna ait B-2 tipi uçakların, Pasifik Okyanusu’ndaki Guam Adası’nda bulunan ABD üssüne intikal ettiği, ardından Hint Okyanusu’ndaki Diego Garcia Adası’na konuşlandırılacağı iddia edildi.

Uçuş takip sistemlerinden elde edilen veriler ve hava trafik kontrolüyle yapılan sesli iletişim kayıtlarına dayanılarak, Missouri eyaletindeki Whiteman Hava Kuvvetleri Üssü’nden havalanan 6 adet B-2 bombardıman uçağının, Guam’daki ABD üssüne doğru ilerlediği kaydedildi.

ABD’ye ait B-2 tipi bombardıman uçaklarının, yalnızca Amerikan ordusunun envanterinde bulunan 15 tonluk iki sığınak delici bomba taşıyabildiği bildirildi. Bu bombaların, İran’ın en yüksek güvenlik önlemleriyle korunan nükleer tesisi Fordo’yu hedef almak açısından kritik öneme sahip olabileceği ileri sürüldü.


Kaynak: DHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”