Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor

Konya'nın ilçelerinde de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerle kutlanıyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanıyor
Beyşehir Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Saniye Göker ve beraberindeki dernek üyeleri, çalışan kadınları iş yerlerinde ziyaret ederek karanfil verdi.

Göker, daha sonra Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ilçede misafir edilen kadın afetzedeleri kaldıkları yerde ziyaret etti.
Ziyarette deprem felaketinin yaşandığı ilk günden itibaren bölgeye yardım için seferber olduklarını belirten Saniye Göker, şunları söyledi:"Biliyoruz ki, kadın toplumun en etkili, yönlendirici, birleştirici ve koruyucu unsurudur. Türkiye ekonomisi, siyaseti, sosyal hayatı ve demokrasisi ile gelişirken bu sürece en fazla katkıyı veren kadınlarımız olmuştur. Kadınlarımız bu süreçte kendilerini yenilemekte, geçmişin pratiklerini sorgulamakta ve yine kendilerini ifade edebilecekleri sivil toplum örgütlerine ihtiyaç duymaktadırlar. Biz de bu alanda elimizden geldiğince dernek olarak her zaman ihtiyacı olan herkese destek veriyor ve bundan sonra da bu desteği sürdürmeye kararlıyız."

Hüyük
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konya'nın Hüyük ilçesinde kutlanıyor.Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ilçedeki Devlet Hastanesi ve Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan kadın çalışanlara karanfil dağıttı.
Çiğdem iş yerlerinde görev yaparken ziyaret ettiği kadın çalışanlara, "Analarımız, bacılarımız hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." dedi.

Seydişehir
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınları ziyaret etti.
Başkan Tutal ve eşi Melek Tutal, şehit anneleri ve eşlerini, tarım işçilerini ziyaret ederek karanfil dağıttı.
Tutal, kadınların hayatın her alanında daha etkin olmaları için destek verdiklerini söyledi.
Kadınların her daim yanında olduklarını belirten Tutal, şunları kaydetti: "Bizi biz yapan değerlerimizin yaşatılması ve sürdürülmesi noktasında kadınlarımızın değeri büyük. Kadınlarımız yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veriyor. Tüm dünyada her türlü barışa ve huzura katkı sağlayan, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olan, başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın günü kutluyorum."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English