DOLAR : 42,63₺
EURO : 49,50₺
STERLİN : 56,81₺
GRAM : 5.826,38₺
ÇEYREK : 9.585,20₺
CUMHURİYET : 38.029,47₺
Güncel

58 yıl önce İsveç'e giden yaşlı çift, 12 saat arayla vefat etti

Eklenme: 11.03.2025 - 10:40 Güncelleme: 11.03.2025 - 10:47

Konya'nın Kulu ilçesinden 58 yıl önce İsveç'e giden yaşlı çift, 12 saat arayla hayatını kaybetti.

58 yıl önce İsveç'e giden yaşlı çift, 12 saat arayla vefat etti
Reklam alanı

Kulu ilçesi Değirmenözü Mahallesinde yaşayan Hüsamettin Ünlü (87) ile eşi Yaşar Ünlü (87), 1967 yılında İsveç'e göç etti. İlçeden İsveç'e ilk gidenler arasında yer alan Ünlü çifti, 87 yaşında 12 saat arayla hayatını kaybetti. Yaşlı çiftin cenazeleri İsveç'ten havayoluyla Konya'ya, ardından Kulu'ya getirildi.
Hüsamettin ve Yaşar Ünü için Kulu Merkez Camisinde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından yaşlı çiftin cenazesi Merkez Mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.


Kaynak: İHA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 1
😡 1
👎 5
😂 0
😢 10
😲 2
Toplam 19 tepki

Yorumlar

  • Nitekim 273 gün önce

    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

  • vatan 273 gün önce

    haber!

  • konyalı 273 gün önce

    ne mutlu demek bu kadar birbirlerini seviyorlarmış ayrı kalmaya dayanamamışlar.mekanları cennet olsun.

Yorum Yap