DOLAR : 42,81₺
EURO : 50,10₺
STERLİN : 57,36₺
GRAM : 6.001,84₺
ÇEYREK : 9.870,25₺
CUMHURİYET : 39.162,71₺
Güncel

4 milyar 172 milyon bedelle Konya’dan Bakü’ye kadar yol yapıldı

Eklenme: 28.02.2024 - 10:59 Güncelleme: 28.02.2024 - 11:10

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 5 yılda 2 bin kilometrelik mahalle yolunu şehre kazandırdıklarını söyleyerek, “Konya’dan Bakü’ye kadar yol inşa etmiş olduk” dedi.

4 milyar 172 milyon bedelle Konya’dan Bakü’ye kadar yol yapıldı
Reklam alanı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz gün “Güçlü Konya İçin Bir Adım Daha” programında son 5 yılda hayata geçirdikleri yatırımları ve yeni dönem projelerini kamuoyuyla paylaştı. Şehrin dört bir yanında yaptıkları çalışmalar sayesinde, Konya’yı daima ileriye taşıdıklarını kaydeden Başkan Altay, “Hamdolsun 5 yılın ardından, Konya’mız sadece Türkiye’de değil, dünyada da yıldızı parlamaya başlayan bir şehir oldu” dedi.

Konya Modeli Belediyecilik
Konya’nın çok büyük bir coğrafya olduğunu anımsatarak böyle büyük bir coğrafyada ilçelere mahalle yolları kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Altay, “Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışıyla yola devam edeceklerini söyledi. 

“2 bin kilometrelik mahalle yolunu şehrimize kazandırdık” 
Başkan Altay, “5 yılda 2 bin kilometrelik mahalle yolunu şehrimize kazandırdık. 2 bin kilometre deyince belki zihninizde oluşmayabilir. Konya’dan Bakü’ye kadar yol inşa etmiş olduk. Toplam 4 milyar 172 milyon bedelle ‘Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışıyla 31 ilçemizin tamamında mahalle yolları inşa ettik. Yine 31 ilçemizin tamamında 950 kilometrelik, 1 milyon 625 bin ton sıcak asfalt çalışmasını 2 milyar 924 milyon bedelle; ayrıca ilçelerimizin tamamında 6 milyon 505 bin metrekare parkeyi de 1 milyar 171 milyon bedelle şehrimize kazandırmış olduk” açıklamasını yaptı. (Veli Şengül)

 

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 5
😡 2
👎 3
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 10 tepki

Yorumlar

  • konyalı 659 gün önce

    peki bütün belediye projelerinizi okul sosyal merkezler yaya üst geçitleri vs. açık ihaleye sunup en iyi maliyet ve en iyi görseli seçip yapmak yerine neden tek bir firmaya ihale ettiniz yaptırdınız

Yorum Yap