Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

30 milyonluk yeni aile havuzu hizmete alındı

Antalya bölgesinin önemli turizm tesislerinden olan Bera Alanya Otel, 5 bin metrekarelik yeni aile havuzunu müşterilerinin hizmetine sundu.

30 milyonluk yeni aile havuzu hizmete alındı
BERA Holding bünyesinde olan, görkemli mimarisi, altın rengi kumsalı, turkuaz rengi denizi, muhteşem manzarası ve gelenekselleşen misafirperverlik anlayışıyla hizmet veren Bera Alanya Otel, 15 Haziran tarihi itibariyle yeni yatırımı ile müşterilerine hizmet vermeye başladı. 

Konaklama ve tatil içeriği hakkında bilgiler veren Bera Alanya Otel Genel Müdürü Cengiz, “Otelimiz, kadın-erkek havuzlarının ayrı olduğu ve kadın müşterilerimizin ayrıcalıklı hizmet aldığı önemli bir buluşma noktasıdır. 15 Haziran’da hizmet vermeye başlayan 30 milyon TL’lik yeni yatırımımız ile, ailecek vakit geçirmek isteyen müşterilerimize ilave alternatif sunmaktayız. 5 bin metrekarelik ortak kullanım aile havuzumuz, büyük aqularımızın yanında, çocukların da eğlenebilecekleri yeni dinlenme alanları içermektedir. Yeni havuzumuzda müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecek snack kafe, çocuklar için tasarlanmış eğlenceli aqualar, yarı olimpik aile yüzme havuzu yanı sıra 7 adet kaydırağın tamamını aqua parklarımızın bünyesinde hizmete sunuyoruz” diye konuştu.

Bayram Tatili Kampanyası
Bera Alanya Otel, 08 Temmuz 2022 tarihinde başlayacak Kurban Bayramı tatili öncesi müşterilerine özel fırsat ve imkânlar sunuyor. 

Bera Alanya Otel Genel Müdürü Ruhat Ülgen Cengiz konuya dair yaptığı açıklamada, “Bera Alanya olarak başlattığımız ‘Bayram Tatili Kampanyası’yla misafirlerimize özel fırsatlar sunuyoruz. Kurban Bayramı tatilinde misafirlerimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Müşterilerimizin hassasiyetlerine özel imkânlar ile alkolsüz aile tesisi olarak hizmet veren otelimizde hayallerdeki tatil için misafirlerimizi Kurban Bayramı tatilinde de Otelimize bekliyoruz. Kurban Bayramı tatili süresince Otelimizde özel eğlence, aktivite ve konserlerimiz olacak. Konser programlarımız çerçevesinde Türkiye’nin sevilen ses sanatçıları Sevcan Orhan, Cüneyt Güzel ve Bedirhan Gökçe Otelimizde sahne alacak. Bayrama özel fırsatlardan faydalanmak ve Bera Alanya’nın konforlu odalarında konaklamak için bizi arayın, tatilinize geç kalmayın” dedi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 3
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English