Son Dakika Haberler

1 Temmuz’da vatandaşın ziyaretine açılan ve büyük ilgi gören Karatay Lavanta Bahçeleri, bu yıl ikincisi düzenlenecek “Karatay Lavanta Günleri”ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 8-9 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve pek çok etkinliğin yer alacağı Karatay Lavanta Günleri’ne geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yüzbinlerce vatandaşın katılması bekleniyor. Karatay Lavanta Bahçeleri’ni ziyaret eden vatandaşlarla buluşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, hafta sonunda yapılacak etkinliklere herkesi davet etti.

2. Karatay lavanta günleri başlıyor
Özel anlarını çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirmek isteyenlerin bu yıl da ilk adresi Karatay Lavanta Bahçeleri ile Karatay Mevlana Gül Bahçesi oluyor.  1 Temmuz itibariyle ziyarete açılan ve bu ay boyunca yerli-yabancı yüzbinlerce insanın ziyaret etmesi beklenen Karatay Lavanta Bahçeleri, bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek “Karatay Lavanta Günleri”ne de ev sahipliği yapacak. 

KARATAY’DA EĞLENCE DOLU İKİ GÜN
Karatay Lavanta Bahçeleri’nin hemen karşısında Karatay Belediyesi tarafından oluşturulacak etkinlik alanına gelecek vatandaşlar ile çocukları; özel oyun ve onlarca etkinlik alanları ve sahne gösterileriyle eğlenceli iki gün geçirecekler. Yine birçok firma da açacağı stantlarda kendilerine has ürünlerini vatandaşın beğenisine sunacak. 
Karatay Belediyesi’nin stantlarına uğrayacak vatandaşlar ayrıca; Karatay Lavanta Bahçeleri’ndeki Lavantalardan üretilen dondurma ve gazozun tadına bakma fırsatı bulacak. Lavantadan üretilen reçel, lokum, kolonya, sabun, krem, tohum, yağ ve daha birçok özel ürünü de temin etme imkânı bulacaklar. 

BAŞKAN HASAN KILCA HERKESİ 2. KARATAY LAVANTA GÜNLERİ’NE DAVET ETTİ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Lavanta Bahçeleri’ni ziyaret eden vatandaşlarla buluştu. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Hasan Kılca,  Türkiye’nin en büyük lavanta bahçesinin Karatay’da olduğunun altını çizdi. 
2019’da hayata geçen söz konusu projenin büyük beğeni topladığını aktaran Başkan Hasan Kılca; “Karatay Lavanta Bahçelerimiz 1 Temmuz itibariyle vatandaşlarımızın ziyaretine açıldı. Geçtiğimiz yıl Karatay Lavanta Bahçelerimizi büyütmüştük. Toplamda 400 bin metrekareye ulaşan Karatay Lavanta Bahçelerimiz yoğun ilgi görüyor. Lavanta bahçelerimizin hemen karşısına bu yıl Karatay Mevlana Gül Bahçemizi kazandırdık ve burası da yine 1 Temmuz itibariyle ziyarete açıldı. 14 bin metrekare alanda 160 çeşit ve 50 binin üzerinde gülün ekilmesiyle oluşturduğumuz gül bahçemiz de büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz yıl Karatay Lavanta Günleri’ni düzenlemiştik. Bu yıl da 8-9 Temmuz tarihleri arasında yine Lavanta Bahçemizin karşısında oluşturacağımız alanda etkinliklerimizi yapacağız. Ben herkesi bu hafta sonu yapacağımız Karatay Lavanta Günleri’ne davet ediyorum” dedi. (Veli Şengül)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 3
  • 7
  • 1
  • 3
  • 8
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English