DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,13₺
STERLİN : 57,42₺
GRAM : 6.015,69₺
ÇEYREK : 9.884,78₺
CUMHURİYET : 39.220,47₺
Güncel

13 bin liralık inşaat kalıpları çalındı

Eklenme: 14.01.2021 - 10:14

Konya'nın Kulu ilçesinde inşaatta kullanılmak üzere yeni alınan ve piyasa değeri 13 bin lira olan beton kalıpları, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

13 bin liralık inşaat kalıpları çalındı
Reklam alanı
Olay, dün saat 21.00 sıralarında Yeni Mahalle Yorgancı Sokakta bulunan inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üzeyir Demirbaş'a ait inşaatta kullanılmak üzere yeni alınan 13 bin lira değerindeki beton kalıpları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalını. Sabah inşaata geldiğinde yeni aldığı kalıpları yerinde göremeyen Üzeyir Demirbaş, polise ihbarda bulundu. Polisin inşaatta yaptığı incelemelerin ardından hırsızlık olayına karışan kişi veya kişileri tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 8
👎 1
😂 0
😢 1
😲 3
Toplam 13 tepki

Yorumlar

  • Emekli 1800 gün önce

    IHALE HIRSIZLIĞI YAPALARDI SIKINTI YOKTU

Yorum Yap