Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

TVHB Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu'ndan "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" mesajı:

"Türk milletini onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün mücadele azmi gösteren bu büyük lidere vefa ve gönül borcumuz olduğu şüphesizdir"

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANKARA (AA) - Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Atatürk'ün, barışçı kimliği, liderlik yeteneği, üstün kişiliği, ülküleri ve öngörüleriyle yüzyıla yön veren büyük devlet adamlarından biri olarak kabul edildiğini belirterek, "Türk milletini onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün mücadele azmi gösteren bu büyük lidere vefa ve gönül borcumuz olduğu şüphesizdir." ifadesini kullandı.


Eroğlu, "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" dolayısıyla yayımladığı mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, her alanda bağımsız olmayı esas alan, milli menfaatlerden taviz vermeyen, baskıya, esarete karşı boyun eğmeyen bir politikayla tüm dünyanın Türkiye'ye saygıyla bakmasının mimarı olduğunu bildirdi.


Atatürk'ün, barışçı kimliği, liderlik yeteneği, üstün kişiliği, ülküleri ve öngörüleriyle yüzyıla yön veren büyük devlet adamlarından biri olarak kabul edildiğini belirten Eroğlu, "Türk milleti Atatürk'ün mihmandarlığında küllerinden doğmuş, onun ilke ve değerleri ışığında modern dünyanın bir parçası olarak dünya milletleri arasında hak ettiği saygıyı kazanmıştır. Türk milletini onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün mücadele azmi gösteren bu büyük lidere vefa ve gönül borcumuz olduğu şüphesizdir." değerlendirmesinde bulundu.


Eroğlu, İstiklal mücadelesinde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, zorlu koşullara rağmen geleceğine sahip çıkan aziz milletin bugün de ülkeye yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahip olduğunu vurguladı.


Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'nin Atatürk'ün işaret ettiği yolda ilelebet yaşayacağını bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:


"Atatürk'ün ve kahraman atalarımızın bizlere bırakmış olduğu değerli mirası geleceğe taşımak, uğruna büyük bedeller ödenen vatanımıza ve bağımsızlığımıza her şartta sahip çıkmak, yaşatmak ve yüceltmek birey olarak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu ve Milli Mücadelemizin önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz."



Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English