Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tokyo’dan dönen sporculardan Başkan Kavuş’a teşekkür ziyareti

Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil eden Meram Belediyesporlu para halter sporcuları Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret etti. Başkan Kavuş, Besra Duman’ın kazandığı madalyanın kendilerini gururlandırdığını belirterek, sporculara teşekkür etti.

Tokyo’dan dönen sporculardan Başkan Kavuş’a teşekkür ziyareti
Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları sona ererken ülkemizi başarıyla temsil eden Meram Belediyesporlu sporcular ülkeye geri döndü. Kadınlar Para Halter 55 kilo kategorisinde 3. olarak bronz madalya kazanan Meram Belediyesporlu Besra Duman ve yine ülkemizi başarıyla temsil eden Sibel Çam ve Yasemin Ceylan Baydar Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u makamında ziyaret etti. 
“MUSTAFA BAŞKANIMA SÖZÜM VARDI”
Türkiye’ye yaşattıkları gurur dolayısıyla mutlu olduklarını belirten Besra Duman, “Meram Belediyespor sporcusu olarak milli müsabakalarda mücadele etmek bizleri çok mutlu ediyor. Hırs ve azimle ülkemizde yaşayan herkesi gururlandırmak için çok çalışıyoruz. Bu emeğimizin karşılığını madalyalarla alıyoruz. Mustafa Kavuş başkanıma Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları’ndan madalya ile döneceğime dair sözüm vardı. Çok şükür bronz madalya kazanmak nasip oldu. İnşallah daha çok çalışarak gelecek olimpiyatlarda altın madalya kazanmak istiyorum. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman arkamızda bir güç olan Meram Belediyemize ve Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 
“GENÇLERİMİZ MERAM’I GURURLANDIRDI”
Tokyo’da verilen mücadelenin ve gösterilen başarının bu ülkenin gençliği adına umut verdiğini dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise, “Sporcularımızın dünyanın en büyük olimpiyat organizasyonunda mücadele etmesinden büyük mutluluk duyduk. Besra kızımızın aldığı madalya ise hem milletimizi hem de Meramlıları ayrıca gururlandırdı. Besra’ya, Sibel’e Yasemin’e ve Nazmiye’ye, Meram Belediyespor adına olimpiyatlara katılarak ülkemizi başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ederim. Yeni olimpiyatlardan daha fazla madalya ile döneceklerine yürekten inanıyorum” dedi. 
MERAM BELEDİYESPOR’DAN 4 SPORCU KATILDI
Başkan Kavuş, olimpiyatlardaki para halter branşında mücadele eden 5 milli sporcudan dördünün Meram Belediyespor sporcusu olduğunu belirterek, “Spora ve sporcuya verdiğimiz destek bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Çocuklarımızın, gençlerimizin ahlaklı ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesinde sporun katkısı büyük. Meram Belediyespor bünyesinde uzman eğitimcilerimizle birlikte onların hayatlarına dokunmak için çalışıyoruz. Onlar da gerek yurt içi gerekse uluslararası müsabakalarda gösterdikleri başarıyla göğsümüzü kabartıyor” şeklinde görüş belirtti. 

Tokyo’da ülkemizi başarıyla temsil eden Sibel Çam ve Yasemin Ceylan Baydar da desteklerinden dolayı Başkan Kavuş’a teşekkür ederken, ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Veli Demir
    3 yıl önce

    Böyle sporcuları Meram Osmangazi ortaokulu'nda yetiştirelim. En fazla lisanslı sporcusu olan okul. Asfalt üzerinde çocuklarımız bu başarıları elde ediyorken. KAPALI SPOR SALONUmuzu olursa neler yaparız neler inşallah.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English