Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

TAB Gıda Halka Arz oluyor! Arz fiyatı ne kadar? Ne zaman halka arz olacak?

TAB Gıda halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. TAB Gıda arz fiyatı ne kadar? Ne zaman halka arz olacak? Borsa kodu ne olacak? Halka açıklık oranı ne kadar? Katılıma düşecek pay miktarı ne kadar olacak?

TAB Gıda Halka Arz oluyor! Arz fiyatı ne kadar? Ne zaman halka arz olacak?
Şirket, 29 Temmuz 1994 tarihinde kurulmuştur. TAB Gıda ve bağlı ortaklıklarının ana faaliyet konusu, Burger King, Popeyes, Arby’s, Sbarro, Usta Dönerci, Usta Pideci ve Subway markaları altında, franchise lisansı verme ve hamburger, tavuk, pizza, sandviç, döner ve pide restoranları işletmeciliğidir.

Hizmet Alanları ve Lokasyonlar: TAB Gıda, AVM’ler başta olmak üzere, cadde restoranları, havalimanları ve otoyollar üzerinde açılan restoranlar ile hizmet vermektedir.

Satış Kanalları: Ürünlerinin satışını iki ana kanal üzerinden gerçekleştirmektedir. Ana satış kanalı, restoranda yapılan banko satışları olup, hem kendi işlettiği restoranlar hem de franchise’lar aracılığıyla satışlarını gerçekleştirmektedir. Bunun yanında, ürünlerinin satışını üçüncü taraf paket servis sağlayıcılar aracılığıyla paket servis kanalından da gerçekleştirmektedir.

Restoran Sayısı: 31.12.2022 tarihi itibarıyla Sistem Geneli’nde 1.468 adet restoran ile hizmet vermektedir.

Coğrafi Dağılım: Şirket, Türkiye, Kuzey Kıbrıs, Kuzey Makedonya ve Gürcistan coğrafyalarında hizmet vermektedir.

TAB Gıda Halka Arz Fiyatı Ne Kadar?
Dofer Yapı Malzemeleri hissesi 130 TL’den halka arz olacak.

TAB Gıda Ne Zaman Halka Arz Olacak?
TAB Gıda’nın önümüzdeki hafta halka arz olması bekleniyor.

TAB Gıda Sembolü Ne Olacak? TAB Gıda Borsa Kodu
Tab Gıda hissesinin sembolü “(TABGD)” olacak.

TAB Gıda Halka Arz Büyüklüğü Ne Kadar?
TAB Gıda Malzemeleri halka arzının büyüklüğü 6,8 milyar TL olarak açıklandı.

TAB Gıda Halka Açıklık Oranı Ne Kadar?
TAB Gıda’nın halka arz açıklık oranı 18,5%’dir. Toplamda 52.500.000 adet lot dağıtılacaktır. 

TAB Gıda Katılım Endeksine Uygun Mu?
TAB Gıda onaylı izahnamesini açıkladığı zaman şirketin katılım endeksi kriterlerini karşılayıp karşılamadığı kesin bir şekilde belli olacaktır.

TAB Gıda Halka Arzı Oransal mı Yoksa Eşit mi Olacak?
TAB Gıda halka arzı bireysele eşit dağıtım olarak gerçekleşecektir.

TAB Gıda Kimin?
TAB Gıda şirketinin 5 bireysel ve 2 kurumsal olmak üzere toplamda 7 ortağı bulunmaktadır.

Şirkette en yüksek 3 pay oranına sahip isim büyükten küçüğe doğru 18,2% ile Erhan Kurdoğlu (yukarıdaki görsel), 17,4% ile Korhan Kurdoğlu ve son olarak 14,9% ile ELQ Investors VIII Ltd’dir.

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English