Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Peugeot kampanyayı açıkladı: Konyalılar soluğu bayilerde aldı! 12 ay vadeli 250 bin TL’lik bu fırsat kaçmaz…

Otomobil şirketleri Ekim ayı için kredi, takas ve indirim gibi çeşitli kampanya seçenekleri sunuyor. Özellikle Peugeot, Ekim ayı için kredi kampanyasını geçtiğimiz günlerde duyurdu. Kampanya Konya ve diğer iller içinde geçerli. İşte detaylar.

Peugeot kampanyayı açıkladı: Konyalılar soluğu bayilerde aldı! 12 ay vadeli 250 bin TL’lik bu fırsat kaçmaz…
Peugeot Türkiye, yeni SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, 208, 308, yeni 408, yeni 508 ve hafif ticari araçlar dahil olmak üzere bir dizi model için kredi ve takas desteği seçenekleri sunan bir aylık bir kampanya başlattı. Bu kampanya, müşterilere bu popüler Peugeot modellerinde cazip finansman ve takas fırsatları sunmayı amaçlıyor.

PEUGEOT

Tanınmış bir küresel marka olan Fransız otomobil üreticisi Peugeot, kısa bir süre önce yeni pazarlama kampanyalarını hayata geçirdi. Stellantis grubunun bir parçası olan Peugeot, Ekim ayından bu yana potansiyel otomobil alıcılarını hedefleyen bir dizi kampanya yürütüyor. İşte ünlü firmanın son kampanyalarının detayları.

PEUGEOT

Peugeot, Ekim ayı taşıt kredisi kampanyası kapsamında bir dizi avantajlı teklif sundu. Kampanya lansmanının yanı sıra Peugeot, faiz oranları ve geri ödeme koşullarına ilişkin önemli bilgileri de açıkladı. Ayrıca kampanyaya dahil olan pek çok modelinin Ekim ayı fiyatları da belli oldu. Gelin Peugeot'nun Ekim kampanyasının detaylarına bakalım.

KONYA VE DİĞER İLLER İÇİN KAMPANYALI PEUGEOT'LAR

Yeni Peugeot 2008'in son modelini 220 bin TL'ye 12 ay, yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle deneyimleyin. Peugeot 408'e özel 250 bin TL'ye 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğinden yararlanabilirsiniz. Peugeot'nun hatchback sınıfındaki temsilcisi 308, 150 bin TL için 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle sunuluyor.

PEUGEOT

Peugeot SUV 3008 yüzde 0,99 düşük faiz oranıyla 250 bin TL'ye 12 ay vadeli inanılmaz kredi kampanyaları ile sunuluyor. Peugeot SUV 5008 için 270 bin TL'ye 6 ay vade ve yüzde 1,59 faiz oranıyla kredi seçeneği sunuluyor. Peugeot 208'i 120 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 düşük faiz oranı ile alabilirsiniz.

TİCARİ ARAÇ KAMPANYALARI

Peugeot Rifter, yüzde 0,99 gibi bir faiz oranıyla 12 ay vadeli kredi seçeneğiyle harika bir finansman fırsatı sunuyor. Bu seçenek 150 bin TL kredi tutarı için geçerlidir.
Bireysel müşteriler için Partner Van, Expert Van, Expert Combi Van, Expert Traveller ve Boxer Van modelleri için güzel bir kredi seçeneği var. Maksimum 180 bin TL kredi tutarı ile 18 aylık kredi süresi için yüzde 1,59'luk rekabetçi faiz oranından yararlanabilirsiniz.

PEUGEOT
 

Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English