DOLAR : 43,07₺
EURO : 50,67₺
STERLİN : 58,23₺
GRAM : 6.327,89₺
ÇEYREK : 10.400,56₺
CUMHURİYET : 41.271,02₺
Ekonomi

Kulu'da sağanak yağış: Bina sular altında kaldı

Eklenme: 14.06.2022 - 15:04 Güncelleme: 14.06.2022 - 15:32

Konya’nın Kulu ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası zemin katı su basan binada vatandaşlar mahsur kaldı.

Kulu'da sağanak yağış: Bina sular altında kaldı
Reklam alanı
Kulu ilçesinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağış nedeniyle sel oluştu. Yollar, caddeler, sokaklar evlerin bahçeleri, tarım arazileri, iş yerlerinin depoları göle döndü.
Şiddetli yağışın etkili olduğu ilçede hayat durma noktasına geldi. İlçe merkezi Ahmet Baran Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın zemin tamamen sular altında kaldı. 
İhbar üzerine İtfaiye, Polis, Kulu Belediyesi ekipleri, elektrik dağıtım ekipleri sevk edildi. 
Binada mahsur kalan apartman sakinleri itfaiye ve KOSKİ tarafından suyun boşaltılmasını bekliyor.  Şiddetli yağış sonrası 150'den fazla ihbarın geldiği öğrenildi. Ertan Özkök/Kulu


Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 3
😡 3
👎 1
😂 1
😢 5
😲 5
Toplam 19 tepki

Yorumlar

  • Vatandaş 1290 gün önce

    İmar mevzuatı ve imar planları bizim belediyelerde nasıl delinir diye bir soru sorulursa; işte bu şekilde delinir denilebilir. Sen eksi kota dükkan yaptırırsan bina bahçesi de havuz olur ve görüntüde bu şekilde olur.

Yorum Yap