Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İslam Memiş’ten yatırımcıya çağrı! Gram altın kaç lira olacak? Eğer o seviyeyi geçerse…

Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, küresel piyasa trendlerini analiz ederek ilgi çekici bazı öngörülerde bulundu. İşte Memiş’in çok önemli analizi.

İslam Memiş’ten yatırımcıya çağrı! Gram altın kaç lira olacak? Eğer o seviyeyi geçerse…
Haftanın ikinci işlem gününde altın fiyatlarına ilişkin son güncellemeler merak uyandırdı. Altın almak ya da satmak isteyen kişiler internet üzerinden kapsamlı bir araştırma yapıyor. Amerika Birleşik Devletleri enflasyon verilerinin açıklanması finans dünyasında önemli dalgalanmalara neden oldu. Bu yüzden vatandaşlar USD/TL kurundaki ve altın fiyatlarındaki hareketleri yakından takip ediyor.

altın fiyatları

Vatandaşlar dalgalı seyreden altın fiyatlarını giderek daha fazla merak eder hale geldi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatının 1.600 TL'yi aşması halinde 1.800 TL'ye kadar yükselebileceğini öne sürdü. Şimdi İslam Memiş’in dolar ve altın ile alakalı önemli tahminlerine bakalım.

gram altın

GRAM ALTINDA YENİ ZİRVE

Altın fiyatına ilişkin çeşitli öngörüler yatırımcıların dikkatini çekmiş durumda. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın için yaptığı değerlendirmede, fiyatın 1600 TL'nin üzerinde kalması durumunda 1800 TL'ye ulaşma potansiyeli olduğunu belirtiyor. Memiş, bu seviyenin korunması halinde 2000 TL'ye bile ulaşma ihtimali olduğunu vurguluyor. Ayrıca mevcut piyasanın devam eden savaşın potansiyel etkilerini değerlendirmeye çalıştığını açıklıyor.
Altın uzmanı İslam Memiş değerlendirmesine ek olarak yılsonu hedeflerini de paylaştı. Hem dolar hem de altının yükselmeye devam edeceğini, Dolar/TL kurunun 29,70'e, altının gram fiyatının ise 1.880 TL'ye ulaşabileceğini öngördü. Memiş ayrıca İran faktörünün potansiyel etkisinin altını çizerek Borsa İstanbul'un baskı ile karşılaşabileceğini ve 8100 ve 8000 seviyelerini test edebileceğini öne sürüyor.

dolar

DOLARDA SON DURUM

Dolar kuruna ilişkin görüşlerini de paylaşan Memiş, doların 27,96 seviyesine kadar geldiğini ve ardından geri çekildiğini belirtti. Ekim ayında doların 28 lira sınırına ulaşmayı hedeflediğine dikkat çekti. Uzman isim, durumu analiz etmek için haftayı iki ayrı bölüme ayırdı. Çarşamba günü Avrupa'da açıklanacak olan enflasyon verilerinin önemini vurgulayarak, bu rakamların uluslararası piyasalarda doların değerinde bir düşüşe yol açabileceğini öne sürdü. Özellikle, 105 ve 104,50 gibi seviyelerin potansiyel etkisinin altını çizerek dolar endeksinde aşağı yönlü bir eğilim öngördü.
 

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English