Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

İslam Memiş’ten önemli uyarı: Sakın bu hamleyi yapmayın! Gram altın 1.880 liraya gidiyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dönemde gram altın fiyatlarındaki artışla ilgili olarak yatırımcılara çok önemli bir uyarıda bulundu. Memiş, yeni bir karar öncesi temkinli olunması gerektiğini ifade etti.

İslam Memiş’ten önemli uyarı: Sakın bu hamleyi yapmayın! Gram altın 1.880 liraya gidiyor
Uzman isim İslam Memiş son analizinde, gram altının mevcut zirvesinde istikrar kazanma olasılığından bahsetti ve dikkate alınması gereken bazı rakamları açıkladı. Bu öngörü, yükseliş trendinin ne zaman yeniden başlayacağını merak eden yatırımcıların dikkatini çekti. Memiş, üst üste rekor kıran performanslarının ardından gram altın satın almak için başka bir fırsat olup olmayacağı sorusuna da yanıt verdi.

Açıklamalarında İsrail'in acımasız eylemlerine maruz kaldığı Filistin'de yaşanan trajik olaylara ve bu olayların potansiyel jeopolitik sonuçlarına vurgu yapan İslam Memiş, olayların küresel piyasalar üzerindeki etkisi, borsada devam eden düşüş ve borsa yatırımcılarının atması gereken adımlar hakkında önemli soruları gündeme getirdi. İşte İslam Memiş’in ilgi odağı olan açıklamalarının detayları.

DOLAR VE EURO TAHMİNLERİ

Dolar kuru hakkında da konuşan Memiş, "Şu anda dolar kuru 28 TL seviyelerinde geziniyor. İleriye dönük olarak dolar kurunda 28-28,50 TL aralığını takip ediyor olacağız. Gelecek dönemlerde kurun 29 seviyelerine ulaştığına tanık olabiliriz. Sene sonu itibari ile 29,70 TL'li bir kuru konuşuyor olmamız kuvvetle muhtemel." dedi.
İslam Memiş Euro ile alakalı ise: “Euro-dolar paritesi ise şu anda 1,0538 seviyesinde bulunuyor. Neyse ki enflasyon beklentilerin altında kaldı ve euro-dolar paritesinde önemli bir dalgalanma yaşanmadı. Bu durum, elinde dolar bulunduran ya da avro satın almayı planlayan kişiler için uygun bir fırsat sunuyor. Ancak bu düşüşlerin kalıcı olmadığını ve gelecekte olası agresif artışlara hazırlıklı olunması gerektiğini unutmamak gerekir.” şeklinde konuştu.

altın fiyatları

GRAM ALTIN NE KADAR OLACAK?

İslam Memiş gram altın fiyatı için şu tahminlerde bulundu: “Türk Lirası cinsinden gram altın fiyatı 1840 lira ile tüm zamanların rekorunu kırarak bir kez daha en yüksek seviyesine ulaştı. Önümüzdeki piyasa hareketlerinde 1825-1835 lira aralığında dengelenmesi bekleniyor. Ancak daha geniş bir aralık olan 1800-1850 lira aralığına yerleşebileceği öngörülüyor. Başlangıçta yıl sonundan önce ulaşılması öngörülmeyen 1880 lira seviyesinde direnç bekleniyor.

Şu ana kadar fiyat 1840 liraya ulaştığı için beklentilerim karşılandı. Hem dolar hem de ons eş zamanlı bir artış yaşadı. Fiyatın bu aralıkta konsolide olması mümkün. Gram altın TL için daha geniş olan 1780-1880 lira aralığını izlemeye devam edeceğim. 1800 liranın altındaki fiyatlar alım fırsatı sunuyor ancak halihazırda elinde altın bulunanlar satmak için acele etmeden önce temkinli davranmalı.”
 
 

Kaynak: Bülten

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English