DOLAR : 42,97₺
EURO : 50,53₺
STERLİN : 58,14₺
GRAM : 6.282,84₺
ÇEYREK : 10.321,68₺
CUMHURİYET : 40.957,42₺
Ekonomi

Hüyük'te çiftçilere tohum desteği

Eklenme: 11.03.2022 - 14:31

Konya'nın Hüyük ilçesinde, çiftçilere nohut tohumu desteğinde bulunuldu.

Hüyük'te çiftçilere tohum desteği
Reklam alanı
Hüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Konya Büyükşehir Belediyesi ve Hüyük Belediyesi'nin destekleriyle hazırlanan nadas alanlarının azaltılması projesi kapsamında Hüyük’te faaliyet gösteren ve tarlalarında nohut ürünü ekimi yapan çiftçilere yüzde 75 hibeli 15 ton nohut tohumu dağıtıldı.

Hüyük İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Tingiş, yaptığı açıklamada, yeni hazırladıkları projelerle yörede yaşayan çiftçilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirterek, katkılarından dolayı Konya Büyükşehir ve Hüyük İlçe Belediyelerine teşekkür etti.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ise üretimin önemine dikkati çekerken yapılan bu desteklemelerle üreticilere daha iyi gelir imkanı sağlamanın gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 1
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 2 tepki

Yorumlar

  • HÜYÜKLÜ 1384 gün önce

    Tarım Bakanlığı ve konya büyükşehir diye biliyoruz Hüyük belediyesi kaç tl destek oldu yoksa bu farklı bir projemi

Yorum Yap