DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,10₺
STERLİN : 57,28₺
GRAM : 5.967,53₺
ÇEYREK : 9.818,79₺
CUMHURİYET : 38.958,14₺
Ekonomi

Emeklilerden Erdoğan'a bayram ikramiyesi teşekkürü

Eklenme: 11.04.2021 - 22:59

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, bayram ikramiyelerine enflasyon oranında artış yapılacak olmasından dolayı bütün emekliler adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Emeklilerden Erdoğan'a bayram ikramiyesi teşekkürü
Reklam alanı
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere dini bayramlarda 1000'er lira ikramiye verilmesi uygulamasının 2018'de başladığını anımsatarak, aradan geçen sürede ikramiyelere artış yapılmadığını söyledi.

TÜED olarak enflasyon oranları ve ekonomideki dalgalanmalar da dikkate alınarak bayram ikramiyelerinde artış yapılmasını bir süredir talep ettiklerini vurgulayan Ergün, bayram ikramiyelerine enflasyon oranında artış yapılacak olmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

"Bayram öncesi güzel bir haber almış olduk"

Emekliler için bu düzenlemenin çok önemli olduğunu vurgulayan Ergün,  "Sayın Cumhurbaşkanımızın, bayram ikramiyelerine enflasyon oranında artış yapılacağı yönündeki açıklaması milyonlarca emekliyi mutlu etti. Ramazan ayı ve bayram öncesi güzel bir haber almış olduk. Gerçekten giderek eriyen ve alım gücünü yitiren ikramiyelerimiz için bu düzenleme gerekiyordu. Sesimize kulak verdiği ve bizleri unutmadığı için bütün emekliler adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Bayram ikramiyelerine enflasyon oranında yapılacak artışın geçmişe dönük işletilmesini talep eden Ergün, "İkramiyenin ödenmeye başlandığı tarihten itibaren emekli aylıklarına altı ayda bir yapılan zam ikramiyelere de uygulanmalı. 2021'in birinci altı ayında bayramlar öncesinde ödenecek ikramiye 1.545 liraya yükseltilmelidir" diye konuştu.

"Bize yapılanları aynıyla veya misliyle yanıtlarız"

Ergün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ülkemizin imkanlarının gelişmesine paralel olarak, emeklilerimizin şartlarını daha da iyileştirmeye hazırlanıyoruz." ifadelerinin de kendileri heyecanlandırdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Emekli kendisine uzatılan eli geri çevirmeyen, kendisi için yapılanları da yapılmayanları da unutmayan, bu toplumun kıymetli büyükleri, ana ve babalarıdır. Olgun insanlar topluluğudur. Bize yapılanları aynıyla veya misliyle yanıtlarız."

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 7
❤️ 0
😊 7
😡 16
👎 17
😂 3
😢 1
😲 1
Toplam 52 tepki

Yorumlar

  • Özlem 1708 gün önce

    Muharrem İnceye teşekkür edin. seçim zamanı o vaat etmişti cumhurbaşkanı ona istinaden verdi

  • Haydar 1708 gün önce

    Mecburen teşekkür edecek. Bu paraya

  • Konyalı emekli 1708 gün önce

    2018 den beri 1.000 TL de tek kuruş artış yapmamış seçim yaklaşınca emekliye bir sefalet artışı yapmış.Yazıklar olsun.

    • Şükürler olsun 1708 gün önce

      Emekli kardeşim bende emekliyim önceden ikramiye mi vardı?azda kanaat etmek lazım ülkemiz zor durumda kim kime bin lira verir durduk yere

  • Asalet 1708 gün önce

    En düşük emekli aylığı asgarî ücrete eşitlenmelidir nokta.. gerisi hikaye

  • Xyz 1708 gün önce

    İyi de kiyamate kadar 1000 TL mi olacak bu ikramiye hiç artmayacak mı

Yorum Yap