Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Selçuk İletişim, en çok ödül alan iletişim fakültelerinden biri oldu

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, 33. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda “Mizanpaj”, “Belgesel”, “Radyo Haber Spikerliği” ve “İnternet Sitesi” kategorilerinde toplamda 6 ödül kazanarak en çok ödül alan iletişim fakültelerinden biri oldu.

Selçuk İletişim, en çok ödül alan iletişim fakültelerinden biri oldu
İletişim Fakültesi öğrencilerine yönelik en köklü yarışmalardan biri olan ve Türkiye’de çağdaş ve nitelikli gazetecilerin yetişmesinde güçlü bir rol oynayan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması bu yıl 33. kez gerçekleşti. Şimdiye dek 20 bini aşkın öğrencinin proje üreterek katılım gösterdiği yarışmada bu yıl 18 üniversiteden 62 öğrenci, 44 proje ile ödüle değer görüldü.

“Mizanpaj”, “Belgesel”, “Radyo Haber Spikerliği” ve “İnternet Sitesi” kategorilerinde toplamda 6 ödül kazanan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi, en çok ödül alan iletişim fakültelerinden biri oldu.  Mizanpaj kategorisinde Şevval Bayram, “Türkiye'nin Hırçın Adası: Gökçeada” adlı projesiyle birinci olurken Nazlı Yolbakan, “Tebessümler Ülkesinin Fotoğrafçısı” adlı çalışmasıyla ikinci oldu. Belgesel dalında Almina Yıldız ve İlkay Çelik’in “Zeugma Mosaic Museum” başlıklı projesi birinciliği kazandı. Radyo Haber Spikerliği alanında Sayım Emrealp Hazar ve Berran Şahin’in “Selçuk Gündem” adlı çalışması birinci, Sudenur Özcan, Uğur Sağdıç ve Nejlanur Belce’nin "Farkım"Da Mısın?” adlı projesi ikinciliğe layık görüldü. İnternet Sitesi kategorisinde de Serhan Doğan’ın "Pizoom.Com Türkiye'nin Kısa Film Dijital Platformu" adlı eseri ikinciliğin sahibi oldu.

Her yıl hem genç gazeteciler hem de gazetecilik mesleğini ileri taşıyan sektör temsilcileri için önemli bir buluşma alanı olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması Ödül Töreni, bu yıl farklı bir formatta gerçekleşti. Yarışmanın finalistleri, bu yıl deprem farkındalığına katkı sağlayacak projeler geliştirmeleri için sektörün önde gelen isimleri tarafından mentorluk desteği alacak. Yıl sonuna dek geliştirecekleri bu projelerle gençler, çağın iletişim trendleri ve araçlarıyla kariyerlerine başlamaları için bir fırsat yakalarken deprem bölgelerinde toplumsal hafızanın canlı tutulmasına da katkıda bulunacak. (Yunus Köroğlu)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English