Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Milletvekili Orhan Erdem’den Bakan Özer’e ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ve AK Parti İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret etti.

Milletvekili Orhan Erdem’den Bakan Özer’e ziyaret
Eylül ayının ilk haftası başlayacak yüz yüze eğitim ile gelecek vizyon ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Orhan Erdem, “Sayın Bakanımıza ziyaretimizde şehrimizin ihtiyaçlarını dile getirdik. Sayın Bakanımızın sonuç odaklı çalışma prensibine şahit olduk. Böylece Konya’mızın tüm ilçelerinin okul ve kurumlarının doğal gaz dönüşümü için gerekli olan 15 Milyon ödenek Sayın Bakanımızın talimatıyla Konya’mıza gönderildi. Dile getirdiğimiz bir diğer konu olarak yapımı yarım kalan 18 Milyon ödenek ihtiyacı olan okulumuzun tamamlanabilmesi için ödenek gönderilmesi konusunda yine Sayın Bakanımızın talimatları oldu. Konya’da geçtiğimiz yıllarda deprem yönetmeliği kapsamında güçlendirme ve yıkım kararı alınan okulların çokluğu eğitim öğretim açısından ciddi bir olumsuzluk yaratmaktaydı. Türkiye’de ihalelerini hızlı yaparak ödeneklerini ilk bitiren il olarak bakanlıktan aldığımız ek ödenek ile güçlendirme ihtiyacı olan okullarımızın neredeyse tamamı bitirildi. Yıkılan okullarımız ise TOKİ üzerinden ve MEB yatırımları kapsamında ihale edilmektedir. Bu okullarımızın da inşaatlarının hızla tamamlanarak sisteme dâhil edilmesi ile fiziki sorunlarımızın ciddi oranda çözüme kavuşacak olması bir başka değerlendirdiğimiz konu oldu.” dedi.

Milletvekili Erdem, “Önemli bir sorun olarak bölge insanı tarafından ziyaretlerimizde dile getirilen; Karatay ilçemiz Obruk bölgesinde ortaöğretim kurumu olmaması nedeniyle mağduriyet yaşayan 46 mahalle ve yaylamızın sorunlarına çözüm olacak bir adım bu görüşmede atılmış oldu. Bakanlık oluru halinde Karatay Belediyesi tarafından yapılması taahhüt edilen Çok Programlı Anadolu Lisesi yapılması için Bakanlık onayı yine bu ziyarette Bakanımızın talimatıyla tamamlanmış oldu. İlimiz yatırımlarına duyarlı ve kararlı yaklaşımı için Sayın Bakanımız Mahmut Özer’e şahsım ve Konyalı hemşerilerim adına tekrar teşekkürlerimi sunuyor, geleceğimizi şekillendirecek bu ulvi görevde kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Konya’mıza hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 2
  • 92
  • 89
  • 0
  • 89
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English