Son Dakika Haberler

Konya SMMM Odası, e-Dönüşüm Süreçlerine Bakış ve Muhasebe Mesleğinin Geleceğinde Dijital Dönüşüm Semineri ve Ruhsat Dağıtım Töreni düzenledi,

Konya SMMM’de dijital dönüşüm seminer
Konya SMMM Odası’nın düzenlemiş olduğu,  e-Dönüşüm Süreçlerine Bakış ve Muhasebe Mesleğinin Geleceğinde Dijital Dönüşüm Semineri ve Ruhsat Dağıtım törenine, TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaoğlu, Gelir İdaresi Eski Bşk.Yrd. Vekili YMM Abdullah Kiraz, Konya Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Konya Vdk Başkanı Mustafa Sefa Kara, Eskişehir, Niğde ve Karaman oda başkanları ve yöneticilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu  ve Gelir İdaresi Eski Bşk.Yrd. Vekili YMM Abdullah Kiraz, Mesleki Gündem hakkında üyeleri ve stajyerleri bilgilendirdi akabinde ise yeni mali müşavirlik ruhsatı alan meslek mensuplarına ruhsat takdimi yapıldı. 

Ruhsat töreninde başkan Abdil Erdal, ruhsat törenine katılan malim müşavirlere, zorlu bir eğitim süreci ve maratonunun ardından mesleğe yeni adım atan siz değerli meslektaşlarımıza serbest muhasebeci mali müşavirlik ruhsatlarını takdim edeceğiz. Mali müşavirler olarak Konya ekonomisinin nabzını tutan  önemli bir meslek grubuyuz. Sizler böyle büyük bir camiaya dahil oldunuz. Mesleğinize, Odamıza ve ruhsatınıza sahip çıkmanız gerekiyor. Çok zor şartlarda elde ettiğiniz bu ruhsat, sizlere ayrıcalık tanımaktadır. Zorlu bir eğitim süreci ve maratonun ardından mesleğe yeni adım atan siz değerli meslektaşlarımı kutluyor, mesleki hayatınızda başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Ayrıca Seminerimize katılıp mesleki gündeme dair bilgilendirme yapan sayın Genel Başkanım Emre Kartaloğlu’na e-belgeler ile sunum yapan Gelir idaresi e.Başk. Yard. Abdullah Kiraz’a seminerimize iştirak eden Vergi dairesi Başkanı sayın Adem Güngör’e, Vdk Başkanı sayın Mustafa Sefa Kara’ya, Değerli Eskişehir oda başkanı Neşet Ertoy’a, Değerli Karaman oda başkanı  Murat Şimşek’e, Değerli Niğde odası başkanı Hikmet Bekil’e, Meslektaşlarıma  ve stajyerlerimize çok teşekkür ederim, diyerek konuşmalarını sonlandırdı,

Oda hizmet binasında ruhsat törenine, Oda kurulları ve ruhsat almaya hak kazanan mali müşavirler ve aileleri katıldı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English