Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da 'eTwinning Kalite Etiketleri' ödül töreni gerçekleştirildi

2021 Yılı eTwinning Projeleri Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri ödül takdim töreni, Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Konya’da ’eTwinning Kalite Etiketleri’ ödül töreni gerçekleştirildi
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan programda ilk olarak Konya Valisi Vahdettin Özkan bir konuşma yaptı. Konya'nın eğitim projeleri konusunda çok iyi bir konumda olduğunu söyleyen Vali Özkan, bu durumdan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Ülkelerin sundukları eğitim kamu hizmeti ile gelişmişlik düzeyleri arasında güçlü bir bağ olduğunu belirten Özkan, bu noktada eğitim öğretim hizmetinin önemine dikkat çekerek; “Dijital çağ olarak nitelenen günümüz dünyasında öğretmen ve öğrencilerimiz dünyanın her yerinde birbirleri ile iletişim halinde olabiliyorlar.  eTwinning projeleri de bu açıdan çok önemli. Ulusal ve Avrupa Kalite Ödülü alan tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi. 

Milli Eğitim Bakanlığı YEĞİTEK Genel Müdürlüğü Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı M. Hakan Bücük de konuşmasında Konya'nın eTwinning projelerinde son dönemde çok öne çıkan bir il olduğunu söyledi. 

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ise konuşmasında öğretmenlerin eliyle Konya’da bir destan yazıldığını ifade ederek; Eğitimin her alan ve aşamasında çok değerli faaliyetler yürütüldüğünü söyledi. eTwinning projelerinin önemine de değinen Büyük,  2021 yılında bin 44 proje ile 2 bin 259 Ulusal Kalite Etiketi ve 777 Avrupa Kalite Etiketi, olmak üzee toplam 3 bin 36 ödül kazanıldığını vurgulayarak 608 okulun da Okul Kalite Etiketi aldığını belirtti. Bu büyük başarının daha güzel yarınların habercisi olduğunu sözlerine ekleyen Büyük, “Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e, Konya Valisi Vahdettin Özkan’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, YEĞİTEK Genel Müdürü Ertuğrul Karalar’a, Ulusal Destek Servisine ve bu başarıda emeği olup da görünen ve görünmeyen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Son olarak kürsüye çıkan Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, konuşmasında medeniyetleri ayakta tutacak olan en önemli unsurun eğitim olduğunu vurguladı. 

Konuşmaların ardından 2021 yılı içerisinde Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri ödülü alan öğretmen ve okullara protokol mensupları tarafından belgeleri takdim edildi. 

Programa Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, YEĞİTEK Genel Müdürlüğü Eğitim Teknolojileri Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı M. Hakan Bücük, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, il protokolü ve ödül alan öğretmenler katıldı. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English