DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,25₺
STERLİN : 57,52₺
GRAM : 6.045,59₺
ÇEYREK : 9.933,91₺
CUMHURİYET : 39.415,83₺
Eğitim

Konya'da çocuk kalp merkezi hizmete başladı

Eklenme: 18.02.2022 - 13:49 Güncelleme: 18.02.2022 - 14:13

Konya, Gaziantep ve Muğla'daki hastanelerde 3 yeni çocuk kalp merkezi hizmet vermeye başladı.

Konya'da çocuk kalp merkezi hizmete başladı
Reklam alanı
Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları, Konya Şehir ile Muğla Eğitim ve Araştırma hastanelerinde çocuk kalp merkezi açıldı.
Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Prof. Dr. Buğra Harmandar, Dr. Öğretim Üyesi Hande İştar, Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde uzman doktorlar Fatih Tomrukçu ile Arif Selçuk, Konya Şehir Hastanesinde Uzm. Dr. Murat Şimşek, ekipleriyle çocuk açık kalp ameliyatları yapmaya başladı.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğüne bağlı hastanelerdeki toplam 13 çocuk kalp merkezinde, çocuk kalp ameliyatları yapılıyor.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 6
❤️ 3
😊 0
😡 0
👎 0
😂 3
😢 0
😲 0
Toplam 12 tepki

Yorum Yap