Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KOMEK’TEN uzaktan ve yüz yüze spor kursları

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, sağlıklı yaşam için Konya merkez ve ilçeler dahil olmak üzere 35 spor merkezinde yüz yüze ve uzaktan spor kursları düzenliyor. Kurslara farklı ülkelerden ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden de uzaktan katılım olurken; kursiyerler hem spor yapıyor hem de sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenme eğitimleri alıyor.

KOMEK’TEN uzaktan ve yüz yüze spor kursları
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) farklı branşlardaki eğitimlerinin yanında; Konya genelindeki 35 spor merkezinde hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle kursiyerlerin sağlıklı yaşamına katkı da bulunuyor.

950 KURSİYERE UZAKTAN SPOR EĞİTİMİ
4 bin 200 kursiyerin kayıt yaptırdığı spor merkezlerinde 950 kursiyere uzaktan eğitim ile hizmet veriliyor. Farklı şehirlerden ve farklı ülkelerden kursiyerlerin de katıldığı eğitimlerde; aerobik, zumba, pilates, crunch, lower body gibi spor dallarında çalışmalar yapılıyor.

YÜZ YÜZE EĞİTİMLERDE SOSYAL MESAFE KURALLARI UYGULANIYOR
Uzaktan eğitimin yanı sıra; yüz yüze yapılan spor eğitimleriyle de kursiyerlerle buluşan KOMEK, gerekli tedbirleri alarak kursiyerlere hizmet veriyor. Pandemiden dolayı sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde verilen yüz yüze eğitimler 30-40 dakika arasında sürüyor.
“KOMEK’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
KOMEK’te uzaktan eğitimle spor kursuna katılan Zakif Ekinci 3 aydır spor eğitimi aldığını belirterek, “Spor ve diyetisyen hocamızla koordinasyonlu bir şekilde faaliyetlerimize devam ediyoruz. Pandemiden dolayı da hem temizlik hem mesafe kurallarına uygun şekilde çalışıyoruz. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve KOMEK çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bir diğer kursiyer Fatih Kartal da kursların çok verimli olduğunu ifade ederek, “Buraya başladığımda 78 kiloydum. 66 kiloya kadar düştüm. Hocaların tavsiye ettiği diyet programlarına uyulduğu sürece, herkesin bu noktada başarılı olacağını inanıyorum. Buradaki ekipmanlar gayet yeterli. Burada ciddi bir hizmet alıyoruz. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kursiyer İzzet Şükrü Soylu ise, “Herkese KOMEK’i tavsiye ediyorum. Spor salonu anlamında olsun, eğitim anlamında olsun gerçekten çok faydalı buluyorum.” İfadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 8
  • 0
  • 2
  • 6
  • 2
  • 2
  • 1
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English