Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

GİV’den teşekkür mesajı

Girişimci İşadamları Vakfı Konya Şube Başkanı Fatih Ceylan Cumhurbaşkanlığı himayesinde 3- 4 Kasım 2021 tarihinde Konya’da icra edilen ”Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi ve Sergisi” kongresinin ardından teşekkür mesajı yayımladı.

GİV’den teşekkür mesajı
Başkan Ceylan teşekkür mesajında şu cümlelere yer verdi:
Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde 3- 4 Kasım 2021 tarihinde iki günlük bir program olarak Konya’da icra edilen ”Türkiye girişimci buluşması Zirvesi ve Sergisi” aynı zamanda uluslararası bir girişimcilik ve inovasyon araştırmaları Kongresi’ne de ev sahipliği yaptı.

Ülkemizin 44 şehrinden ve yurtdışından iki merkezden girişimcilerin başvurduğu 677 proje içerisinden 130 projeyi seçtiği ve sergilenmeye değer gördüğü iki gün boyunca 130 projenin 40 şehirden 100 girişimci eliyle sergilendiği ve sekiz oturumda 40 konuşmacının yer aldığı zirve programı ve uluslararası katılımla gerçekleştirilen 100 akademisyenin yer aldığı uluslararası girişimcilik ve inovasyon araştırmaları kongresi icra edildi. İki günlük programların sonunda altı girişimcinin projesi yatırımcılar ile ön protokol imzaladı.

Girişimcilerimiz için bir tecrübe ve eğitim olan 2 günlük zirve ve sergide hem ziyaretçiler hem girişimciler keyifli vakit geçirirken hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları birçok alanda tecrübe kazandılar. Girişimcilerimizi ve projelerini görmeye gelen gençlerimiz ve öğrencilerimiz için ise bir ufuk ve hedef oluşmasına vesile oldu.

Bu programın Konya’mıza etkisi ise, girişimci şehri Konya için yeni girişimler ve bu girişimlere yatırım hesapları açısından önemli oldu. Karşılıklı görüş ve fikir alışverişi ile de yeni girişimlere ufuk oldu.

Himayelerinden dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza Katılım ve desteklerinden dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Selçuklu Belediye Başkanımıza, Karatay Belediye Başkanımıza, Meram Belediye Başkanımıza, Konya Ticaret Odası Başkanımıza, Konya Sanayi Odası Başkanımıza, Konya Ticaret Borsası Başkanımıza, MEVKA Genel Sekreterimize, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörümüze, Konya Teknik Üniversitesi Rektörümüze, Selçuk Üniversitesi Rektörümüze, Karatay Üniversitesi Rektörümüze, Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörümüze, MÜSİAD Konya Şube Başkanımıza, ASKON Konya Şube Başkanımıza, KOMÜT Başkanımıza, DERSİAD Konya Şube Başkanımıza, TÜMSİAD Konya Şube Başkanımıza teşekkür ederim.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English