Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Genç KOMEK Artık Kış Dönemimde de Öğrencilerle Buluşacak

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde 7-14 yaş arası öğrencilere yaz tatillerinde hizmet veren Genç KOMEK, artık kış döneminde de öğrencilerle buluşacak. Yeni dönemde Genç KOMEK atölyelerine katılmak isteyen öğrenciler, 31 Aralık tarihine kadar “komek.org.tr” adresinden ön kayıt yaptırabilecek.

Genç KOMEK Artık Kış Dönemimde de Öğrencilerle Buluşacak
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Genç KOMEK, bundan sonra kış döneminde de öğrencilerle buluşacak. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Genç KOMEK’in 7-14 yaş arası öğrencilerin tatillerini verimli şekilde geçirmeleri için yaz aylarında gerçekleştirdiği birbirinden faydalı etkinlik ve atölye çalışmalarıyla Konya’nın bir markası haline geldiğini söyledi.

Genç KOMEK’te eğitimleri her dönem devam ettirmek istediklerini kaydeden Başkan Altay, “Genç KOMEK, bundan böyle kış döneminde de faaliyetlerini sürdürecek. Eğitimleri bütün yıla yayarak öğrencilerin istedikleri branşlarda eğitim almaları için uzun soluklu bir eğitim süreci planladık. 31 Aralık’a kadar devam edecek kış dönemi başvuruları için tüm öğrencilerimizi kayıt yaptırmaya davet ediyorum.” dedi.

Kayıtları “komek.org.tr” adresinden yapılacak Genç KOMEK’te öğrenciler, 8-9 Ocak 2022 tarihinde yapılacak ön değerlendirme sınavıyla seçilerek alınacak. Asıl eğitimler ise 15 Ocak – 2 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Genç KOMEK’te atölyenin özelliğine göre sınavlar ve başarı değerlendirmesi, belirlenen uzmanlar tarafından oluşturulan sınav komisyonu ile yapılacak. Erkek ve kız ayrı olarak 16 kişilik sınıflarda eğitim alacak öğrenciler, seçtikleri branş ile birlikte Kuran-ı Kerim dersini seviyeye göre bire bir eğitimle alacak.

ATÖLYELER
Uzman eğitmen desteği ile Cumartesi günleri gerçekleştirilecek atölyeler ise şu şekilde: İşlem Atölyeleri, Melodi atölyeleri, Kurgu Atölyeleri, Dil Gelişim Atölyeleri, Tasarım Atölyeleri, Yetenekli Çizgiler Atölyeleri, Bilişsel Beceri Atölyeleri, Değerler Eğitimi Atölyeleri.

GENÇ YAZARLAR AKADEMİSİ’NDE DE KAYITLAR BAŞLADI
Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarının (KOMEK) 9. ve 10. sınıf öğrencilerinin düşünme, anlama ve yazma becerilerinin gelişmesini sağlamak amacıyla düzenlediği “Genç Yazarlar Akademisi”nde de yeni dönem kayıtları başladı. Akademi başvuruları da yine 31 Aralık’a kadar www.komek.org.tr

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 4
  • 3
  • 1
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English