Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Abdil Erdal “Seçim Startını” verdi

2019 yılından bu yana Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkanlığı görevinde bulunan Abdil Erdal, 15 Mayıs’ta yapılacak olan Konya SMMMO seçimi için “seçim startı” toplantısını meslektaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Abdil Erdal “Seçim Startını” verdi
Meslekte Gelişim Grubu Başkan Adayı Abdil Erdal, Bera Otel'de düzenlenen programda adaylığını duyururken, Toplantıya meslektaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Yeni dönemde yeni heyecanla projelerine devam edeceklerini belirten Abdil Erdal, "Konya Mali Müşavirler Odası başkanlığı için çıktığımız bu yolculuğa katılımınızla, verdiğiniz destekle bizleri onurlandırdınız, gururlandırdınız. Bu güzel buluşmada heyecanımızı bizlerle paylaşan meslektaşlarımı, dostlarımı yürekten selamlıyorum. Hep birlikte çok zor günler geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Daha önce bilmediğimiz, örneğine tanık olmadığımız bir pandemi ile yüz yüze kaldık. Korkularımız, sevdiklerimizin ve kendimizin yaşamı derken, birçok sevdiğimizi kaybettik ve kaybettiklerimizin acıları yüreğimize birikti. Pandemi dönemi de dahil olmak üzere bugüne kadar aramızdan ayrılan meslektaşlarımız ve oda başkanlarımız Ahmet İçyer ve Mustafa Soydemir'i saygı ve rahmetle anıyorum. Hepsinin mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

PANDEMİYE RAĞMEN BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTIK
Görevde bulundukları süreçte pandemiye rağmen başarılı işlere imza attıklarını söyleyen Abdil Erdal, "Mesleğimize, meslektaşlarımıza ve odamıza en üst seviyede katkı sağlamak, hizmet etmek ve gelişim kazandırmak için 2019 yılında yola çıktık. Birçok projemizi ve faaliyetimizi ay ve yıl bazında planlamıştık. Çünkü bazı projelerimiz emek ve zaman isteyen projelerdi. Fakat planlarda olmayan az önce de bahsettiğim gibi daha önce örneğini hiç yaşamadığımız bir pandemiyle baş başa kaldık. Çok uzun süre evlerimizden çıkamadık, bir araya gelemedik. Göreve gelmemizden kısa bir süre sonra başlayan ve hala günümüzde az da olsa etkilerini devam ettiren pandemi bizim içimizdeki hizmet heyecanına ara verdi. Buna rağmen kısa zamanda sizlerin de desteğiyle güzel etkili işler başardık" dedi.

ODAMIZA HİZMET EDEN BAŞKAN VE YÖNETİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Meslekte Gelişim Grubu Başkan Adayı Abdil Erdal, "Göreve geldiğimizde ilk işimiz odamızı ekonomik olarak rahatlatıcı önlemler almaktı. İlk olarak bunu başardık. Projelerden bahsederken odamıza bugüne kadar hizmet eden oda başkanlarına ve yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinin odamıza ve mesleğimize emekleri oldu. Odadaki görevlerini tamamlamış olsalar da hepsiyle meslektaşız. Zaman zaman birbirimizi eleştirsek de emeklerinden ve odamıza yaptıkları katkılardan dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Odamızın ekonomisine katkı sağlamakla birlikte eğitim ve sosyal faaliyetler de gerçekleştirdik. Özellikle pandemi gibi bir engelle karşılaşmış olsak da eğitim noktasında, bütün bilgiler oda web sitemizde mevcuttur. Oradan da kontrol edebilirsiniz. Odamızda gerçekleştirilen seminerler ve kurslar olarak bakıldığı zaman neredeyse yarısını pandemiyle geçirdiğimiz dönemde eğitim sayısını aldığımız noktadan daha da üst seviyeye çıkardık" şeklinde konuştu.

HEP İYİ NİYETLİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Meslektaşların yoğun desteğiyle yeniden hedeflere ulaşacaklarını belirten Abdil Erdal, "Mülkün, zaferin ve makamın sahibi Allah'tır. Biz de bugün sizlerle birlikte tekrar güzel bir yolculuğa çıkıyoruz. Çıktığımız bu yolda rabbim ayaklarımızı doğruluk üzerine sabit kılsın. Rabbim mesleğimiz ve meslektaşımız için çıktığımız bu yolda, işlerimizi kolaylaştırıp, bizi kibirden muhafaza eylesin. Bizler makam veya mevki için değil, meslektaşlarımız ve yaşadıkları zorlukları gidermek için bu yola çıktık ve bu yolda da emin adımlarla ilerliyoruz. Meslektaşlarımın ilgisiyle, desteğiyle eğer hizmete devam edersek her zaman meslektaşlarımın bana vermiş olduğu güç ve destekle yolumuza devam edeceğiz. Bugün olduğu gibi bugünden sonra da her zaman en iyiyi hedefleyen, hizmetlerini geliştirmeye devam eden bir Konya Mali Müşavirler Odası olacağının sözünü şimdiden veriyoruz" ifadelerini kullandı.

KÜÇÜK HESAPLARLA UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK
Pandemi sebebiyle hedefleri olan bazı projeleri gerçekleştiremediklerini, yeni dönemde ise ilk olarak bu projeleri gerçekleştireceklerini belirten Abdil Erdal “Pandemi hizmet dönemimizin yarısını etkiledi. Bu sebeple projelerimizden bazılarını gerçekleştiremedik. Fakat bu projelerimizin altyapıları ve planlamaları hazır. Gerçekleştireceğimizden de meslektaşlarımın şüphesi olmasın. Çünkü biz ekip olarak hedefe yürüyoruz. Başka eleştirilerle, küçük hesaplarla uğraşacak ve kaybedecek vaktimiz yok. Odamızın ihtiyaçları ve mesleğimizin sorunlarını bilen, bu sorunları çözüm temelli, ortak akıl ile çözmek isteyen, kurumsal düşünen, dinleyen, ötekileştirmeyip birleştiren, açık fikirli bir anlayışı hâkim kılmak için yola devam etmek istiyoruz. Üyelerimizin sosyal haklarını koruyup, kültürel ve sosyal etkinlikleri ile sanatsal faaliyetleri desteklemek için, odamızı daha huzurlu hale getirip, aidiyet kültürünü oluşturmak, oda üyelerinin ortak menfaatlerinin korunmasına özen göstermek için, meslektaşlarımıza daha verimli ve pratik eğitimlerle destek vermek, tüm komisyon ve kurulları daha verimli üreten bir yapıya kavuşturmak için, pandeminin yapmamıza izin vermediği projeleri tamamlamak ve yaptığımız projeleri de daha ileri noktaya taşımak için ve en önemlisi odamızın ve mesleğimizin daha ileri seviyelere ulaşmasını sağlamak için sizlerin de desteğiyle yola devam etmek istiyoruz" dedi.

MESLEĞİMİZE VE ODAMIZA KALİTELİ HİZMET İÇİN 3 YIL GÖREV SÜRESİ İSTİYORUZ
Abdil Erdal, "Bu seçim döneminde sloganlarımız, 'Samimiyet ve gayret ile meslek ve meslektaş için geleceğe yürüyoruz' ve 'Güçlü meslek, güçlü meslektaş, güçlü hedefler' olarak belirledik. Projelerimizi uygulamak ve tamamlamak için, mesleğimize kaliteli hizmet için, meslektaşlarımızın huzur içerisinde mesleğini icra edebilmesi için, ayrıştırıcı değil birleştirici olmak için, mesleğimizin hak ettiği değeri görmesi için, sizlerden 3 yıl görev süresi istiyoruz. Bizler projelerimizle birlikte, sizlere çok çalışmanın, gayret etmenin, mesleğimizin ve meslektaşımızın yanında olacağımızın sözünü veriyoruz. Bütün hedeflerimize ulaştığımızda biz kazanacağız, meslek kazanacak, meslektaş kazanacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 3
  • 3
  • 5
  • 2
  • 3
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • MM
    mali müşavir
    2 yıl önce

    Sürekli birilerini karalayan, gittiği ortama göre şekil alan, durmadan yalan ve iftira atan celal emiroğlu gibi olmadığınız için teşekkür ederim sayın abdil erdal.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (0)
  • B
    burak
    2 yıl önce

    celal Emiroğlu olmasında kim olursa olsun dikkat edin ona

    • Cevapla
    • Begen (4)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English