Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Zelenskiy, ABD'nin tahliye teklifini reddetti

Kiev'de Ukrayna güçleri büyük direniş gösterirken, ABD, Devlet Başkanı Zelensky'e ülkeden çıkarmayı teklif etti ancak Ukrayna lideri reddetti.

Zelenskiy, ABD’nin tahliye teklifini reddetti
Rusya-Ukrayna arasındaki savaşta 3'üncü güne girildi.

Şiddetli çatışmalar yaşanırken, Ukraynalı askerler ve vatandaşlar Rus ordusuna direnmeye devam ediyor.

Son olarak ABD'nin Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'e Rusya tarafından yakalanması ya da öldürülmesini önlemek için kendisini Kiev'den çıkarmayı teklif ettiği öne sürüldü.

ABD HÜKÜMETİ, KİEV'DEN ÇIKARMAK İÇİN YARDIMA HAZIR
Zelenskiy'nin ABD'nin bu teklifine şu ana kadar olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Washington Post gazetesinin ABD'li ve Ukraynalı yetkililere dayandırdığı haberine göre, ABD hükümeti, Zelenskiy'e Rusya tarafından yakalanması ya da kaçırılmasını önlemek için kendisine Kiev'den ayrılması için yardım etmeye hazır olduğunu belirtti.
"SİLAHLARIMIZI BIRAKMAYACAĞIMIZ, DVELETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, bu sabah saatlerinde çektiği videoyla bir kez daha Ukrayna halkına seslendi.

Kiev'den ayrıldığı iddialarını çürüten Zelenskiy, “Herkese günaydın. Fake haberlere inanmayın. Ben burdayım. Silahlarımızı bırakmayacağız. Devletimize sahip çıkacağız. Silahlarımız gücümüzdür. Burası bizim toprağımız. Ülkemiz. Bizim çocuklarımız. Bütün bunları koruyacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (2)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Sevdam Konyam
    2 yıl önce

    Haydut abd, bu şavasin baş müsebbibi sensin❗ O arka bahçen nato, bir gün senin ipini çekecek❗

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
  • K
    Konyalı
    2 yıl önce

    ABD'nin her sözü gösteriyor ki, Rusya ile gizli anlaşmış. ABD başından beri ne dedi? Rusya Ukrayna'ya girecek, 2 aydır bunu söyledi. sonra ne oldu. Rusya girince biz savaşmayacağız yaptırım uygulayacağız dedi. Bu ne demektir. Açıkça dünya2ya ilan ediyor ve diyorki ey rusya seninle gizli anlaştığımız gibi Ukraynaya gir ve işgal et, sana hiçbir şey olmayacak, şimdide Rusyanın işini iyice kolaylaştırmak için güya Zelensky'e gel seni koruyalım ABD'ye gel, ABD'ye sığın diyor. Böylece dünyaya demokrat kesiliyor hami kesiliyor ve ukraynalılara da sevecen görünüp bak devlet başkanınızı korumak için aldım sığınma hakkı verdim demiş oluyor. Eğer Zelensky'i bunları iyi hesaplayabiliyorsa kesinlikle ABD'ye dönememli, Türkiye2ye sığınmalı. Nedeni eninde sonunda blgede bir savaş olacak ve bu savaşın adı Rus-Türk savaşı olacak. Bölgede rusya ile savaşabilecek hiçbir güç yoktur. Sadece Türkiye vardır. Türkiye şimdi değil 10 yıl sonra Rusya ile svaşabilecek güce erişecektir. Rusya Türkiye2nin önüne her bölgede taş koyan ülkedir. Libya'da, Suriye'de,Irak'ta, Cezayir'de, Doğu Akdenizde Ermenistan'da, Azeri toprakları hala bölük parçadır, Nahçıvan ile Azerbeycan bütünleşememiş, bu durum Türkiye'nin hazar denizine ulaşmasında büyük sorun oluşturmaktadır ve Türkiye'nin ihracatına, doğuya Türki Cumhuriyetlere açılmasına engel oluşturmaktadır. Bunu bilen Rusya zaten bunu kasıtlı yapmaktadır. Türkiye'nin batıda balkanlarda yine önüne taş koyan Rusya'dır. Yine Kırımda karşısına çıkan Rusya'dır. Katar gazının ırak üzerinden Türkiye'ye getirilmesine taş koyan Irakta engel çıkaran, Misakı milli sınırlar içerisindeki petrol yataklarına sahip Türkmen kentleri Musul ve Kerkükte problem oluşturan yine Rusya'dır. Türkiye'nin Mısırda başarısızlığa uğramasının arkasında yine Putin Sissi işbirliği vardır. Yine Türkiye'nin Afrika politikasında özellikle Sudan'da başarsız olmasında yine arka planda Rusya Mısır işbirliği ile Sisinin Sudanda Beşiriye darbe yapması vardır ki Türkiye'nin Kızıldenizde kontrolü sağlayacak Sevakin adasını kaybetmesi yine Putin sayesinde olmuştur. Daha pekçok sorunlu alanalr mevcuttur. Kısacası eninde sonunda Türkiye ile Rusya bir gün savaşacaktır. İşte ozaman Kırmına ve Ukraynaya geri dönmenin tek şartı Türkiye'nin yanında yer almakla mümkün olacaktır. İçerden siz Ukraynalıları ikna ederek hiçbir kan akmadan dışardan ise Türkiye ise Rusya ile savaşarak kanla Ukrayna'ya Türk ordusu girecektir. Bölgede Ukrayna girecek Türkiyeden başka bir güç yoktur. Sizin yapmanız gereken son ana kadar savaşmak ve nihayetinde Türkiye'ye gelmek için girişimlerde bulunmaktır. ABD'ye gitmeniz sizin şeytanın kucağına oturmanız olacaktır. ABD'ye sığınmak denizde yılana sarılmak olacaktır. Tarihte hiçbir zaman Rus ve ABD savaşmamıştır. Ve yine tarihte Rusya ile en fazla savaşan ülke Türkiye olmuştur. Rusya tarihi Türklerle savaşla geçmiş, Türk tarihi de Ruslarla savaşmakla geçmiştir. Çünkü bölgenin hükümranı ya Türkler olacak ya Ruslar, başka bir güç yok.

    • Cevapla
    • Begen (3)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English