DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,25₺
STERLİN : 57,52₺
GRAM : 6.045,59₺
ÇEYREK : 9.933,91₺
CUMHURİYET : 39.415,83₺
Dünya

İsrail polisi Mescid-i Aksa girişinde bir Filistinliye copla saldırdı

Eklenme: 08.11.2024 - 19:04

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’nın Bab el-Zehra kapısı yakınlarında Cuma namazı sonrasında bir Filistinliye copla saldırdı.

İsrail polisi Mescid-i Aksa girişinde bir Filistinliye copla saldırdı
Reklam alanı

Filistinli adamın İsrail polisi tarafından darp edildiği anlar görüntülere yansıdı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik saldırılarda artış yaşanıyor. 

İsrail askerleri ve Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin 7 Ekim 2023'ten bu yana Batı Şeria ve Doğu Kudüs'e düzenlediği saldırılarda 167’si çocuk 777 Filistinli hayatını kaybetti.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorumlar

  • Terörist yaratıklar 406 gün önce

    İnsanlk müsvettesi, bebek katili ucube kavim, Adolf Hitler\'in size ettiği zulümü tasvip etmesem de, meğer boşuna değilmiş❗

Yorum Yap