DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,37₺
STERLİN : 57,49₺
GRAM : 6.002,64₺
ÇEYREK : 9.874,84₺
CUMHURİYET : 39.180,96₺
Dünya

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir çocuğu öldürdü

Eklenme: 28.11.2023 - 16:19

İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'da gerçek mermiyle yaraladığı 14 yaşındaki Amr Ahmed Cemil Vahdan hayatını kaybetti.

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli bir çocuğu öldürdü
Reklam alanı

İsrail güçleri Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tubas kenti yakınlarında bulunan Tayasir köyünde, Vahdan'ın da aralarında bulunduğu bazı Filistinlileri yaraladı.

Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada ise İsrail güçlerince gerçek mermiyle göğsünden yaralanan Vahdan'ın kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelerle rağmen kurtarılamadığı kaydedildi.

İsrail güçleri, bu sabah Ramallah yakınlarında da 2 Filistinliyi öldürmüştü.

Filistin makamlarının açıklamalarına göre, 7 Ekim'den bu yana İsrail güçleri ve Yahudi yerleşimcilerin saldırılarında, işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te 242 Filistinli öldürüldü, 3 binden fazla kişi de yaralandı.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap