DOLAR : 42,84₺
EURO : 50,12₺
STERLİN : 57,18₺
GRAM : 5.978,06₺
ÇEYREK : 9.834,46₺
CUMHURİYET : 39.020,42₺
Dünya

İçişleri Bakanı Soylu'dan Frontex'e görüntülü tepki

Eklenme: 07.01.2021 - 14:12

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yunanistan'ın göçmenleri ölüme terk ettiği anların görüntülerini paylaşarak Avrupa Parlamentosu ve AB Sınır ve Sahil Güvenlik Ajansı'na (Frontex) tepki gösterdi.

İçişleri Bakanı Soylu'dan Frontex'e görüntülü tepki
Reklam alanı
Yunanistan'ın göçmenlere uyguladığı insanlık dışı davranışlar bir yenisi eklendi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından "Yunanistan, masum insanları ölüme itiyor, Avrupa seyrediyor. Türk Sahil Güvenlik Güçleri, can kurtarıyor" mesajını paylaştı.

Soylu, paylaşımında Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis’e de tepki gösterdi.

Videolu mesajında, Yunanistan'ın göçmenleri ölüme terk ettiği anlara ilişkin görüntüler de yer aldı.

Soylu ayrıca, her gün devam eden bu insanlık dışı davranışa ses çıkarmayan Avrupa Birliği Sınır ve Sahil Güvenlik Ajansı (Frontex) ve Avrupa Parlamentosu'nu da kınadı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 1
❤️ 0
😊 0
😡 1
👎 1
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 3 tepki

Yorum Yap