Son Dakika Haberler

ABD Başkanı Donald Trump ''Kimin Papa olmasını istersiniz?'' sorusuna çok ilginç bir cevap verdi. Gülerek soruya cevap veren Trump, ''Papa olmak isterim. Bir numaralı tercihim ben olurdum'' dedi.

Donald Trump: “Papa olmak isterim“

21 Nisan 2025 tarihinde 88 yaşında vefat eden Papa Francis'in yerine kimin geleceği merak konusu olurken, ABD Başkanı Donald Trump yine çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.

"PAPA OLMAK İSTERİM"
Gazetecilerin karşısına geçen ABD Başkanı Donald Trump "Kimin Papa olmasını istersiniz?" sorusuna gülerek, "Papa olmak isterim. Bir numaralı tercihim ben olurdum" dedi.

AMERİKALI KARDİNAL BURKE'Yİ İŞARET ETTİ
Daha sonra sözlerine devam eden Donald Trump kendisine verdiği destekle hatırlanan Kardinal Burke'yi işaret etti. Hatırlanacağı üzere Burke 2016 yılında ABD başkanlık seçimleri için kampanya sürecinde Donald Trump'a destek vermişti.

Burke, bugüne kadar ABD'li bir Papa olmaması ve Trump'a yaklaşımı nedeniyle ilgi çekmeye devam ederken, bazı kardinaller tarafından fazla kutuplaştırıcı bir isim olarak eleştiriliyor.


Kaynak: Haber Merkezi

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”