ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM), İran'a yönelik operasyonlarda 3 ABD askerinin öldüğünü, 5'inin ağır yaralandığını duyurdu.
Reklam alanı
CENTCOM'dan yapılan açıklamada, "Epic Fury Operasyonu kapsamında üç ABD askeri hayatını kaybetti ve beş asker ağır yaralandı." denildi.
Açıklamada, "Büyük çaplı muharebe operasyonları devam ediyor ve müdahale çabalarımız sürüyor. Durum değişkenlik gösterdiğinden, ailelere duyduğumuz saygı gereği, şehitlerimizin kimlikleri de dahil olmak üzere ek bilgileri, yakınlarına haber verildikten 24 saat sonrasına kadar açıklamayacağız." ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: AA
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
0
❤️
0
😊
0
😡
0
👎
0
😂
0
😢
0
😲
0
Toplam 0 tepki