Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Zorlu hava koşullarında da görev başındalar

26.01.2022 15:32:00
Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tüm ülkeyi etkisi altına alan olumsuz hava koşullarında gece gündüz demeden yardıma ihtiyacı olan vatandaşların ve sokaklarda yicecek bulamayan hayvanların yardımına koştu.
Hafta başından itibaren ülke genelinde etkisini gösteren kar yağışları Konya'da da devam ediyor. Yağışların olumsuz koşullarını en aza indirmek için çalışan Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, hem Konyalı vatandaşları hem de sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor.

Trafik ekipleri yollarda vatandaşları yalnız bırakmadı
Konya Emniyeti Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri karın yağmaya başladığı ilk andan itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yağışların etkisinin artırdığı çevre yollarında bekleyen vatandaşlara hem sıcak çorba ikramında bulunuluyor hem de trafik güvenliği üst seviyede sağlanıyor.

Can dostlarımız emin ellerde
Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği Ekipleri de sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor.

Dondurucu soğuklarda yemek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını yalnız bırakmayan "HAYDİ" ekipleri hayvanların yoğun olduğu alanları belirleyerek Candostlarımıza mama bırakıyor. Bunun yanı sıra Konya'nın dört bir yanında görevde olan Trafik, Asayiş ve diğer ekipler de görev bölgelerinde sokak hayvanlarını beslemeyi ihmal etmiyor.

Yunus Polislerinden "kar topu" molası
Huzur, güven ve asayişi sağlayan Yunus Polisleri de zorlu şartlarda çalışmanın yanı sıra karın keyfini çıkartmayı da ihmal etmedi. Her durumda aktif görev alan Yunus Polisleri bu sefer Kültürpark'ta çocuklarla kar topu oynayarak çocukların kar sevincine ortak oldu.

DİĞER HABERLER