Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi

27.01.2021 15:35:00
Konya'nın Yunak, Beyşehir ve Akşehir ilçesinde meydana gelen kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.
Yunak'ta sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan ve hızı saatte 55 kilometreye kadar ulaşan rüzgar ilçenin bir çok noktasında hayatı olumsuz etkiledi.
Hükümet Caddesi'ndeki Yunak Adliyesi'nin çatısı rüzgarın etkisiyle uçtu. Çatının bir kısmı adliye bahçesine ve bir kısmı da yola devrildi.
Olay yerine gelen itfaiye, belediye ve polis ekipleri adliye çevresinde önlem aldı.Rüzgar, bazı ağaç ve reklam tabelalarına da zarar verdi. 

Akşehir'de
Akşehir ilçesinde de şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi.Kentte dün akşam saatlerinde başlayan ve hızı zaman zaman saatte 95 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar, bazı ağaç, elektrik direkleri ve reklam panolarına zarar verdi. 
Rüzgardan, Akşehir Devlet Hastanesi'nin dış cephesinin bir kısmı, Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'nin bazı bölümleri, Doğrugöz Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonunun seyyar mescidi ve bazı apartmanların camları zarar gördü. 
Beyşehir
Beyşehir ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Rüzgar nedeniyle Evsat Mahallesi'ndeki bir çocuk oyun parkındaki ağaç devrilirken, Beyşehir-Akseki kara yolu üzerinde bulunan bir at çiftliğinin de çadırı yerinden söküldü, bazı çadırlar zarar gördü.
Belediye ekipleri, parkta devrilen ağacı yerinden kaldırdı. Rüzgar nedeniyle ilçe merkezinde çöp konteynerleri ve kutuları da etrafa savruldu. Olumsuz hava şartları nedeniyle Beyşehir Gölü'nde balıkçılık yapan avcılar da mesaisine ara verdi.

 

DİĞER HABERLER