Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Vuslat Derneği 20 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine ulaşacak

13.04.2021 14:57:00
​Vuslat Derneği, "Paylaşan Bilir" sloganıyla Türkiye başta olmak üzere 4 kıta ve 20 ülkedeki ramazan yardımları için bu yıl da çalışmalara başladı.
Vuslat Derneği, Türkiye’nin yanı sıra dünyanın çeşitli ülkelerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine kumanya, zekât, fitre ve bayramlık kıyafetler ulaştıracak. 
Vuslat Derneğini tarafından ramazan ayının bereketini birlikte yaşamak amacıyla dünyanın dört bir tarafında kurduğu “Ümmet Sofraları” ile iftar organizasyonları bu yıl da devam edecek. 
İhtiyaç sahiplerine yönelik insani yardım çalışmaları Vuslat Derneği ekipleri tarafından gerçekleştirilecek.
İsteyen hayırseverler ise derneğin desteklediği 100’e yakın medresede eğitim gören binlerce hafızın iftar yapacağı medrese iftar sofralarına 1000₺ karşılığında sponsor olabilecek.

Bayramın mutluluğunu en fazla yaşayan çocukları da unutmayan Vuslat Derneği, yardım faaliyetlerinin yapılacağı ülkelerdeki çocuklara bayramlık kıyafet ve oyuncak hediye edecek.
Kısa bir açıklama yapan Vuslat Derneği Genel Başkanı Muhsin Keleş; Afrika, Asya, Avrupa ve Güney Amerika’daki toplam 20 ülkede gerçekleştirecekleri insani yardım faaliyetleri vesilesiyle bir kez daha ümmet olmayı hatırlayacaklarını ifade etti. 
Vuslat Derneği Genel Başkanı Muhsin Keleş: “Sevgiyi, bereketi ve kardeşliği paylaşan bilir.  Aziz milletimizin infak ve yardımlaşma duygularının zirvede olduğu mübarek ramazan ayını en güzel şekilde iyilik ve güzellik vesilesi kılma gayretindeyiz.  Afrika, Asya, Avrupa ve Güney Amerika’da toplam 20 ülkede gerçekleştireceğimiz insani yardım faaliyetlerimiz ile  bir kez daha ümmet olduğumuzu hatırlayacak, kardeşinin derdiyle dertlenmenin mutluluğunu yaşayacağız” dedi. 
Keleş, hayırseverlerin ramazan yardımlarına "www.vuslat.org.tr" internet sitesi üzerinden veya ilgili hesap numaralarına EFT/havale yoluyla destek olabileceğini, ayrıca "0212 6592880" numaralı telefondan detaylı bilgi alınabileceğini de söyledi. 

DİĞER HABERLER