Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Vali vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, depremzede vatandaşları ziyaret etti

23.02.2023 18:44:00
Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde yaralanan ve tedavi edilmek üzere Konya’ya sevk edilen yaralı vatandaşlarımızı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ziyaret etti.
Vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi alan Vali vekili Türkoğlu, tedavi gören vatandaşlarımız ve yakınları ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde buldu.

Tıp Fakültesi Hastanesi ziyaretlerinin ardından Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, depremzede vatandaşları misafir edildikleri KYK Alaaddin Erkek Öğrenci Yurdu’nda ziyaret etti.
Vatandaşların ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali V. Türkoğlu, depremzede vatandaşlara yönelik yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi. Yurtta depremzede öğrenciler için oluşturulan sınıfları da ziyaret eden Vali V. Türkoğlu, öğrenciler ile yakından ilgilendi.

Daha sonra Vali V. Türkoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası mağdur olan vatandaşların ev eşyası ihtiyaçlarını karşılamak üzere Konya Valiliği koordinasyonunda depo haline getirilen Konya Selçuklu Büyük Bayram Ortaokulu Spor Salonu’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Kullanılabilir ev eşyası bağışlamak isteyen vatandaşlar; ev eşyası, mutfak eşyaları, halı ve benzeri eşyaları buradaki görevlilere teslim edebiliyor. Vatandaşların ev ihtiyaçları bu merkezden karşılanıyor.

Vali Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu’na ziyaretleri sırasında; İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Gençlik Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İbrahim Akyüz eşlik etti.

DİĞER HABERLER