Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Üzerine güdümlü tanksavar füzesi gelen korkusuz Mehmetçik “Kaçmayın, sakin olun”

19.02.2022 12:36:00
Suriye’de huzur ve güveni sağlamak için operasyonlarına devam eden Türk Silahlı Kuvvetleri’nin korkusuz şanlı askeri ‘Mehmetçik’, zaman zaman teröristlerle sıcak çatışların arasında kalıyor. Mehmetçik'in geçtiğimiz yıl girdiği bir çatışmadan görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Üzerine güdümlü tank savar füzesi gelen kahraman askerlerimiz sakinliğini koruyarak “Kaçmayın, sakin olun” dedi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Yurt içinde ve sınır ötesinde operasyonlar kararlılıkla sürüyor. Mehmetçik, Irak'ın kuzeyi ve Suriye'de terör örgütlerine geçit vermiyor.

Suriye’de huzur ve güveni sağlamak için operasyonlara katılan kahraman askerlerimiz zaman zaman sıcak çatışmaların ortasında da kalıyor. İşte o anlardan biri geçtiğimiz yıl kaydedildi. Mehmetçiğin girdiği çatışmadaki görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Üzerine güdümlü tank savar füzesi gelen kahraman askerlerimiz sakinliğini koruyarak “Kaçmayın, sakin olun” dedi. Füzenin araca isabet etmesinin ardından askerlerimiz teröristlerin üzerine bomba yağdırmaya devam etti. (Konhaber - Kemal Sayın)

DİĞER HABERLER